Rendőrös sztorikat esetleg tudtok?
Figyelt kérdés
Nem viccesre gondoltam de az is jöhet :d inkább olyanra mai veled ismerőssel történ...volt már rajtatok bilincs?miért? fájt e ? ilyesmikre válaszokat léccí :D2012. szept. 20. 18:25
1/10 anonim válasza:
Egyszer majdnem elütöttünk egyet mert kisündörgött az útra körültekintés nélkül, a társa húzta vissza, mondjuk megtudtam volna állni szerintem.De kitudja...
2/10 bumbi02 válasza:
Volt már rajtam. Aztán levette, én meg rátettem ő kezére, meg a széklábára.
3/10 bumbi02 válasza:
Jah.. elfelejtettem írni: apám rendőr volt. :D
4/10 anonim válasza:
Igen van:
Még régebben este buliztunk a srácokkal és én voltam az egyetlen józan.Mindenki elment és én haza kísértem a barátnőmet.Buszpályaudvaron keresztül mentünk és ott állt 4 rendőr.Barátnőm teljesen részegen oda ment az egyikhez,megfogta a gumibotját és ilyet szólt neki:
Szexi a gumibotod,játszhatnánk vele kettesben ;) :"D
5/10 A kérdező kommentje:
utolsó ez marha jó xDDD
akinek az apukája rendőr volt...fáj ha rajtad van a bilincs?
2012. szept. 21. 15:57
6/10 bumbi02 válasza:
Attól függ mennyire szorítják meg, no meg hogy meddig van rajtad.
7/10 anonim válasza:
Sajnos tudok és nem vicces... Én pont ma voltam bent a rendorségen reggeltol éjfélig. Lakáskutatás volt nálunk. Elvittek a kórházba, vért, vizeletet vettek és éjfélig kihallgattak. Szóval nagyon szuper napom volt! Talán még bíróságra is mehetek... holnap folytatódik a kihallgatás!
Ne akarj se tudni, se átélni rendoros sztorikat inkább.
8/10 anonim válasza:
utolsó. Nem kell kábítószerezni, és nincs ilyen gond....
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó előtti mit tettél? :D nekem eddig pénzbírságom volt csak meg utcai balhé miatt majdnem vittek be de megúsztam :D
2012. szept. 23. 18:23
10/10 anonim válasza:
Mariskát termesztettunk a balkonon... Utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!