Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy kell feljelenteni valakit...

Hogy kell feljelenteni valakit drogozásért?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki facebook-on irogatta nekem hogy ő füvet szív meg speed-ezik és az üzenőfalra is volt hogy kiírta hogy füvezni akar meg ilyenek.

Fel lehet ezért jelenteni és ha igen hogy kell?

Utálom az összes h.lye drogost főleg őt

kapna valami büntetést, vagy ellenőríznék a vérét meg ilyenek?

2012. szept. 19. 13:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem anyád is jeletsd fel strichelésért.
2012. szept. 19. 15:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Ráadásul ha olyan rossz viszonyban vagy vele meg annyira utálod, miért leveleztek, és miért írogat neked a drogozásról a privát levelekben is?
2012. szept. 19. 15:54
 13/20 yossarian44 ***** válasza:

Jajj nekem, bár az lenne a legnagyobb probléma a magyar fiatalsággal, hogy füveznek, vagy speedeznek. Szerintem a hétvégi ivászat, ami közben egy 15 éves is macsó rambónak érzi magát, és telefonfülkéket meg kukákat inzultál (nem is beszélve nyugottan iszogatni próbáló emberekről) az lényegesen nagyobb gond.

Tiltsd le, és ne foglalkozz vele, ha van, aki jobban bomlasztja a társadalmat, mint egy piti drogos, az bizony a spicli.

2012. szept. 19. 16:16
 14/20 yossarian44 ***** válasza:
JJAAJJJJ, nyugodtan, nem nyugottan, a fene vigye el... :D
2012. szept. 19. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem arról van szó, hogy az említett jóember drót, és a kérdezőt lehúzta, amikor vásárolni próbált tőle, és így próbál kicsinyes bosszút állni.
2012. szept. 19. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Fogyasztásért csak eltérítést kap, megéri?
2012. szept. 19. 16:49
 17/20 A kérdező kommentje:

15-ös

soha nem drogoztam, nem gondolod hogy ha vaj lenne a fülem mögött akkor nem gondolkoztam volna ezen?

amúgy szánalom hogy támogatjátok a drogost...

miért nem mondom neki szemtől-szembe?

talán mert ő 150 kiló és már nem egy embert vert szét (mint mondtam, sz@r ember)

míg én 50 kiló vagyok. ezért nem szóval és ököllel akarom lerendezni

spicli? és ő mi mikor mindig ő keveri a k@kát mások mögött? biztos nem a két szép szeméért utálom ennyire...

na mindegy.

szégyen hogy magyar emberek így szeretik a drogos barmokat!

2012. szept. 19. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:

"és az sem számít hogy a levelezéseinkbe is csomószor beleírta ezeket? ott le lehet követni hogy minden az ő fogalmazásmódjával volt, nem?"

Tőled idéztem ezt, kérdező. Ha ennyire rühelled, akkor mégis miért levelezel vele ennyit?

2012. szept. 19. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Jó egy paraszt vagy kérdező. Minek van az ismerőseid közt egyáltalán, ha utálod? Vagy szemtől szembe jópofizol, mi? Egy kétszínű patkány vagy!
2012. szept. 20. 10:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem a drogosokat támogatjuk, hanem a gerinctelen, gyáva patkányokat gyűlöljük. :)
2012. szept. 22. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!