Ha az utcan ordibalo, ott csaladi eletet elokre tiz utan kihivom a rendoroket mennyi az eselye, hogy ki is jonnek rendet tenni?
Het ota hallgatja oket az egesz haz es szerintem a kozeleben sem jarnak annak, hogy abbahagyjak.
Undorito szavakat ordibalnak, ha becsukom az ablakokat is halljuk es meg is fulladunk a melegben...
Otlet?
Erre én is kíváncsi lennék, mert a mi környékünk is olyan, hogy még éjfélkor is kint ordibálnak. Ha becsukjuk az ablakot nem lehet aludni a melegtől, de még akkor is halljuk. :D
Nyitott ablaknál meg még a Tv-t se hallom sokszor mellettük :D
Azok, de a magyar is ugyanúgy zavarna ha ezt tenné.
Egyébként óra 50 felé bementek... valószínű nem véletlenül.
De rohadjanak meg, hogy végig kellett hallgatni a mocskos magánéletüket, ki kivel, hogyan...és a 1,5 éves fiam is hallotta.
Remélem akkor is csinálják majd mikor a férjemnek szabadnapja lesz, azt nem teszik zsebre.
Köszi a válaszokat!
Nálunk is mindennapos az ilyesmi. Rájuk lehet szólni. Persze az "ő nyelvükön", de nem lesüllyedve hozzájuk. Konkrét példa, egy alak a múltkor már jó ideje botrány mocskos módon ordibált meg átkozott vkit vagy mindenkit. Megálltam a nappali ablakában, és jó hangosan határozottan kiszóltam ennyit, hogy "Befogod a pofád, vagy rendőrt hívjak?" 5 percen belül csend lett.
Voltak olyan fiatal kölykök, akik csak épp itt álltak meg buliból hazafelé, őket a szomszédasszony irányította haza kedvesen, de ellentmondást nem tűrően. Persze volt olyan is egy szép vasárnap délután, hogy a párom egymaga verte össze a részeg bandát, akik már tényleg semmi másból nem értettek, és hugyáltak maguk alá a kapuban. Utána a rendőröket is felhívta, hogy ugyan jöjjenek már, mert eleget dolgozott helyettük :).
Nehogy már az ilyen söpredék miatt még a normális ember húzza össze magát!
Még vmi eszembe jutott. Földszinti kis öregasszony volt az illető, aki beígérte a fazék forró vizet a következőnek, aki hangoskodik / sz.rik, hugyozik, rókázik az ablaka alatt. Ez is hatásos volt!
Teljesen mindegy mikor történik. A garázdaság szabálysértése, vagy a csendháborítás megáll ha az utcán kiabálnak. Hívj rendőrt bármikor, ha ilyet hallasz.
Ha nem is kapnak büntetést, biztosan el fog vele beszélgetni a rendőr, hogy ne cirkuszoljanak ott.
Fú köszönöm!
Ha napközben is kijönnek az nagyon jó lenne, azt hittem csak 10 után foglalkoznak ilyesmivel vagy még akkor sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!