Mi a véleményetek a női zsarukról? Szerintetek egy nő
is lehet jó rendőr?
Figyelt kérdés
14 vagyok és nemsokára kell sulit választanom a továbbtanuláshoz. mindenképp olyan munkát szeretnék ahol nem egy irodában vagyok vagy valamilyen ülős munka hanem olyat amiben tudok mozogni. ezért gondoltam arra hogy rendőr legyek. esetleg nem magyarországon hanem ausztriába vagy németországban. mit gondoltok róla? előre is köszi :)
Köszi, cociális osztás utáni éjszakát nyomtam, szóval nem kellett pihenni. Bocsánat.
2012. szept. 5. 10:30
22/28 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de a nők nem alkalmasak se rendőrnek se katonának. 1.- fizikumukból adódóan 2.- hiteltelenek, komolytalanok 3.-intézkedés képtelenek 4.-(és ami a legrosszabb) beképzeltek.
Ha engem egy "rendőrnő" igazoltatni szeretne nemes egyszerűséggel kiröhögném, és szólnék neki hogy hívjon oda egy igazi rendőrt majd neki megmutatom a személyimet.
2012. szept. 15. 19:51
23/28 anonim válasza:
én is kiröhögtem egy darabig....de miután egy megbilincselt úgy hogy az rohadtul fájt de komolyan jobban mint mikor férfi....az megváltoztatta a véleményem :D (és nem vagyok vad állat csak kis ügy volt és órákon belül kiengedtek )
egyébként lány vagyok nem azért fájt mert a férfi nem akart erősen...a férfit fogadásból sikerül úgy felidegesítenem hogy belevörösödött a feje xDDDD a nő meg csak egy incidens volt és mégis durvább volt sokkal :D
2012. szept. 24. 15:42
24/28 anonim válasza:
egyébként küzdősportra jártam szóval ha nagyon akarom bőven megtudom magam védeni...és látom nagyon az utcai verekedésről beszéltek...hát pont nálam ez volt :D xD akivel pedig "verekedtem" férfi volt de igazából nem verekedtünk meg lökött én vissza és megrugtam de elég erősen és jöttek a sünök :D
2012. szept. 24. 15:47
25/28 anonim válasza:
Hát én nem keserítek el senkit.De a múltkor láttam két rendőrnőt,akik két cigánynak akkora sallert levágtak,hogy nem bírtak felkelni.
Másrészt,meg vannak olyan nők,akik pont alkalmasak hogy terepre menjenek.Az hogy itt ezek a fotelhuszárok pampognak,hogy a nők nem alkalmasak rendőri vagy katonai munkára,higyjétek el hogy hülyeség.
2015. jún. 26. 20:02
26/28 Countryman válasza:
A nyomozó nőkről beszélek; őrnagyi rangban van,. de harmat gyenge a csaj. 150 milliós csaló a feljelentett, több károsult van. Engem is kihallgatott mint feljeleentőt, de nagyon gyenge ötlettelen, nincs benne semmi rafinéria, kérdezni sem tud. Behívják a bűnözőt és alákérdez, csak elmesélteti vele, semmi rafinált keresztkérdés, nemm játsza ki egymás ellen a kihallgatott alatt,, szomorúilyen fontos helyre, ilyen tehetségtelen nőket dolgozhatnak !
2023. nov. 22. 05:44
27/28 Countryman válasza:
A nyomozó nőkről beszélek; őrnagyi rangban van,. de harmat gyenge a csaj. 150 milliós csaló a feljelentett, több károsult van. Engem is kihallgatott mint feljelentőt, de nagyon gyenge ötlettelen, nincs benne semmi rafinéria, kérdezni sem tud. Behívják a bűnözőt és alákérdez, csak elmesélteti vele, semmi rafinált keresztkérdés, nem játsza ki egymás ellen a kihallgatott alatt, szomorú, hogy ilyen fontos helyre, ilyen tehetségtelen nőket dolgoztatnak, már előre jelezte, hogy nem tudja rájuk bizonyítani, mert mindnyájan ugyanazt az életszerűtlen vallomást hazudták.
2023. nov. 22. 06:00
28/28 Countryman válasza:
Helyesen; A nyomozó nőkről beszélek; őrnagyi rangban van, de harmat gyenge a csaj. 150 milliós csaló a feljelentett, több károsult van. Engem is kihallgatott mint feljelentőt, de nagyon gyenge ötlettelen, nincs benne semmi rafinéria, kérdezni sem tud. Behívják a bűnözőt és alákérdez, csak elmesélteti vele, semmi rafinált keresztkérdés, nem játsza ki egymás ellen a kihallgatottakat, szomorú, hogy ilyen fontos helyre, ilyen tehetségtelen nőket dolgoztatnak, már előre jelezte, hogy nem tudja rájuk bizonyítani, mert mindnyájan ugyanazt az életszerűtlen vallomást hazudták. Bezzeg az Andrássy út 60.-ban! Ott a zsidók tudtak kihallgatni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!