Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női zsarukról? Szerintetek egy nő is lehet jó rendőr?

Figyelt kérdés
14 vagyok és nemsokára kell sulit választanom a továbbtanuláshoz. mindenképp olyan munkát szeretnék ahol nem egy irodában vagyok vagy valamilyen ülős munka hanem olyat amiben tudok mozogni. ezért gondoltam arra hogy rendőr legyek. esetleg nem magyarországon hanem ausztriába vagy németországban. mit gondoltok róla? előre is köszi :)
2012. szept. 3. 19:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
18%
A vélemény az egész rendőrségről: Sok beszari aki egy verekedéshez 25 perc után ér ki (Lásd: Győr, Gyárvárosi bunyó a hétvégén) Félnek mind a cigányoktól, mind a szkinhedektől! Sem a női sem a férfi zsaru nem ér semmit!
2012. szept. 3. 19:44
 2/28 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk diszkrimináció van. Nőket nem raknak ki utcára, ez jobb nekünk is.

Ne sértődj meg, de egy nő fizikálisan nem alkalmas arra, illetve mi sem érezzük magunkat biztonságban, ha intézkedésnél egy hölgy a társad.

Ezenfelül a rugalmassága, magabiztossága, találékonysága, önállósága sokkal gyengébb a nőknek. Látszik a magolva tanulás, a törvények pedig napról napra változnak.

2012. szept. 3. 19:58
 3/28 anonim ***** válasza:
76%

Én elég sok női rendőrrel találkoztam és őszintén megvallom, hogy nőket nem engednék ki az utcára.

Lehet, hogy van jó női rendőr, egyszer láttam egyet, aki olyan hangon ordított valami fickóval, hogy az teljesen összehúzta magát, de...

2012. szept. 3. 20:34
 4/28 doboszoli ***** válasza:
63%

Nekem van járőr női ismerősöm.

Nagyon jól ellátja a munkáját, pedig rendszeresen intézkedik.

Láttam a részeg csibésznek olyan sallert leverni, hogy az én fülem is csengett..

Más vonalon, (vizsgáló, nyomozó, helyszínelő) remekül megállják a helyüket.

Kötelező irodalom: Tonhauser László: Nem kérek bocsánatot c. remek könyve.

2012. szept. 3. 20:43
 5/28 anonim ***** válasza:
59%

doboszoli:

Igen, ez jogos, mint írtam én is, van ilyen rendőr is.

De nekem pl. van egy rendőrcsaj ismerősöm, aki mondjuk sokkal inkább való modellnek, mint zsarunak, egyszer poénból "intézkedett" ellenem, hát úgy csavartam hátra a kezét, hogy ha egy elmebeteg bankrabló vagyok, simán elvehetem a fegyverét és lelőhetem.

Van egy srác haverom is, szintén rendőr, na, neki valószínűleg meg sem tudnám mozdítani a kezét.

Szerintem amúgy egyszerűen meg kell válogatni, hogy hova küldenek férfi párost és hova mehet nő is.

Utcai verekedéshez pl. nem küldenék nőt.

2012. szept. 3. 20:46
 6/28 anonim ***** válasza:
69%
Lehet hogy én túl konzervatív vagyok de én a nőket nőknek szeretem látni illatosan csinosan aranyosan kívánatosan, nos a rendőrnők nem ilyenek. vagy ha ilyenek akkor meg mint rendőr nem alkalmasak a feladatuk ellátására.
2012. szept. 3. 20:51
 7/28 anonim ***** válasza:
25%

"Szerintetek egy nő is lehet jó rendőr?"

Nem. Ahogyan jó sofőr sem.

2012. szept. 3. 22:06
 8/28 anonim ***** válasza:
94%

Az én apukám rendőr volt, és ő mondta, hogy nem szeretik a női munkatársakat, mert egy esetleges utcai verekedés során a nőt is meg kell védeni...Amúgy meg ez nem konzervatizmus kérdése, ez biológia: egy férfinak fejlettebb az izomzata, átlagban erősebb, és övé a védelmező szerep. És hidd el, ezzel én most csak segíteni szeretnék, mások fognak cikizni miatta.

Amúgy meg ha mozgós munkára vágysz, legyél orvos, vegyészmérnök, pedagógus, egyetemi tanár, postás, pizzafutár vagy nem tudom :D Nagyon sokféle munka van, ami nem irodában végzendő :) Sok sikert a választáshoz!

18/L

2012. szept. 3. 22:26
 9/28 anonim ***** válasza:
20%

Külföldön nem lehetsz rendör.

-Járör kevés pénzt kap

-Társadalom megvett

Egyébként egyenruhás lányok <3

2012. szept. 4. 00:11
 10/28 anonim ***** válasza:
Sün nők!
2012. szept. 4. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!