A TEK-hez kötelező valamilyen küzdősport?
Jóhogy kell, milyen kommandós lennél már enélkül?
Őszintén remélem, h soha nem kerülsz meg csak a TEKnek a közelébe se.
Jó, akkor írjon most valaki olyan is aki ért hozzá.
A katonai speciális alakulatoknál sem kötelező, pedig magasabb színvonalú, mint a TEK... Nem kötelező, csak előnyt jelenthet... Biztos, hogy a TEK nél is van közelharc oktatás... Az MH különleges alakulatainál is oktatnak a kiképzésen kézi tusát, kalit, krav-magát... Ez a TEK nél sincs másképp, max nem ezek a közelharci stílusok szerepelnek a kiképzésen...
Na idefigyelj te madárember. A rendőrséghez nem kötelező a küzdősport, ott oktatnak önvédelmet és különféle harcművészetet. Csak kérdeztem, hogy kötelező e a harcművészet vagy csak előnyt jelent? Ennyi az egész. Mi az, hogy ne kerüljek a TEK közelébe? Gusztustalan amit művelsz, remélem tudod...
Bocsánat, hogy ilyen durva voltam csak nem bírom a madárpókokat :)
(Az utolsó válaszolóra voltam mérges, nem az elsőre)
Az utolsó előttinek szólt ez a mérges válasz!
Az utolsó válaszolónak pedig köszönöm! :)
Irigykedni?! :)) Dehogy!!!
Magas értelmi szintről tanúskodik, hogy Hajdú Jánosnak sikerült levelet írnia egy majd 70 éve halott embernek. :))
Legközelebb mi lesz? Letartóztatják Szamuely Tibort?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!