Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mért csak ilyenkor tud nagy...

Mért csak ilyenkor tud nagy erőket felvonultatni a rendőrség?

Figyelt kérdés

[link]

A gárdisták nem hiszem hogy komoly veszélyt jelentenének bárkire is. Ők a rend betartása végett léteznek. Szerencsére ezt jól benézték a zsaruk :D Sok-sok rendőr kevés ésszel :D (máshol történt az avatás rendőri felügyelet nélkülés lám-lám, nem lett világvége)

2012. aug. 25. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Aha. És egy emberből, áll a gárda. "

A lényeg hogyha számonkérsz valamit és azt állítod hogy ilyen soha nem történt majd jön a bizonyíték hogy de igen akkor ne hárítani kezdjél hanem ismerd be hogy a gárdisák között is bőven vannak provokátorok!

Te azt állítottad hogy SOHA(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nem alkalmaztak!

Már mással is beszéltem hogy nálam nem érsz semmit azal hogy leírod hogy valakik micsoda szemetek MINDIG míg a másikak SOHA nem csinálnak semmi rosszat majd amikor jönnek a bizonyítékok hogy tévedtél akkor úgy felháborodsz hogy miért ítélek 1-5-10 eset alapján mikor az csak egyedi eset volt... Miközben a másik csoportnál az 1-2-3- eset is bizonyíték hogy több ezerszer megtették!

Szerintem felejtsük el egymást mert én hazugságokkal és ferdítésekkel nem érzem értelmét vitatkozni.

Miközben aki értelmes az tudja hogy a cigányokat keményen elítélem!

De a gárdát sem tartom szntek gyülekezetének és nem HAZUDOK(!!!!) értük hogy ferdítsem az igazságot...

További jó hazudozást...

2012. aug. 26. 07:18
 12/16 anonim ***** válasza:

A magyar gárda, egy betiltott szervezet,innentől fogva, ha felvonulásokat tartanak, meg mennek a hatalmas ceremóniák, bűncselekményt hajtanak végre, ennél fogva a rendőrség jogosan csukhatná le...

A másik, hogy megvan a véleményem a magyar gárdaról, mert játszani az ártatlant az tudják, még provokálni, beszólogatni a cigányoknak, de ha egy cigány összeveri őket, akkor van pofájuk majd a bíróságon, aztmondani, hogy, őket csak megtámadták, nem tehetnek semmiről... Hagyjuk már, szánalom az egész... Ha annyira szolgálni akarjál a hazát, álljanak be az MH ba tárt karokkal várjuk őket...

2012. aug. 27. 01:23
 13/16 anonim válasza:

Mostanában mindenki csak mondja a rosszat a Gárdáról anélkül, hogy tudna bármit is =D /ez néhány válaszolónak szólt =D/

Nem bántottunk senkit. Nem lett senkinek se semmi baja. Nem provokáltunk senkit. Magunknak szépen, ünnepélyesen avatást tartottunk. Nem hinném, hogy ez bűncselekménynek számítana.

Persze az is igaz, hogy a rendőrök parancsra mentek, tehát a felettesük legalább egy bocsánatkéréssel tartozna feléjük, hogyha már ennyire beégette őket.

2012. szept. 3. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát pedig bűncselekmény, mivel bírósági döntés kimondja, hogy ezt nem lehet.

Nem értem, ebben mit nehéz felfogni. Ha kapsz egy távol tartási döntést valakitől, de te mégis továbbra is odamész hozzá, senkit sem fog érdekelni, hogy te csak a pontos időt akartad megkérdezni. Megszegtél egy jogerős döntést, vagyis bűncselekményt követtél el.

És ennyi.

2012. szept. 3. 14:44
 15/16 anonim ***** válasza:

na ezt a jelet magyarázza már meg nekem valaki!

=D /

Oké hogy iszonyat fiatalok is írnak ide és én sem olyan régen fejeztem be az egyetemet... és ismerek vagy egy tucat jelet de azért ne vessük már el a sulykot!

Szerintem a szavazókorúaknak fogalmuk sincs ez mit jelenthet... Nah persze gondolom mindjárt vagy 5 tini ír ide hogy ők már 50 évesek és naponta használják ezeket a jeleket...

2012. szept. 3. 14:54
 16/16 sni ***** válasza:

1. ki kérte, hogy legyen gárda? nem a nép, ezt ne hazudjátok, max azok, akik a bizonyos politikai pártra szavaztak, és a múltban élnek, nem veszik tudomásul: KI@ASZTAK velünk, és nem lesz többé Nagy-Magyarország.

2. ha annyira rendet akartok tenni, akkor menjetek rendőrnek, és ne a szátok járjon. kaptok fegyvert, hivatalos személy leszel, kiváncsi vagyok ezzel a hozzáállással milyen rövid időn belül csuknak le, mert ugye rém egyszerű a rendőrök dolga! ott megmutathatod...:)

Vagy legyen igaza a másik hozzászólónak, ott a hadsereg, ha mindenáron masírozgatni akarsz, és még külszolgálatra is mehetsz!

ja, hogy az már veszélyes? érdekes módon 1997-98-ban egy gárdistát sem láttam a szerb határ közelében rendet fenntartani, aki tudja mi volt ott, az érti, aki nem, az nem....

2013. febr. 6. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!