Év végén, ki iratkoztam az iskolából, hogy át mennyek egy másikba, "sikerült" is, azt mondta a titkár, hogy ki lettem húzva, viszlát. Másik iskolába beadtam a papírt, hogy kihúztak, felis vettek. Többi lent.!?
Szóval kiiratkoztam, felvettek. Ez nyár elején volt. Ma arra keltem, hogy hív a nő, az iskolábol, ahova menni szeretnék, hogy van-e oktatási azonosítóm, mondtam neki, hogy mint nyár elején is mondta, nincsen. Számom megvolt a kártyárol, akkor elfogadták, és mondta a nő, hogy a másik iskolámbol, mégse lettem kihúzva, és ez miatt, lehet, hogy nemfognak átvenni. Ő se érti, hogy mi történt ott...
Érdekelne, hogy ez miatt lehetne valamilyen pert indítani, merthogy ezen mullik a jövöm!? Minek mondják azt az ember fiának, hogy kilettem húzva, holott nem...
Teljesen felesleges pert indítani, inkább nézz utána, hol akadt el az infó, mert szerintem kihúztak, csak ez nem jutott tovább.
Amúgy megkérdezhetem, milyen iskola ez? Szakközép, általános?
"Szerintem az új helyen kell egy befogadó nyilatkozat"
Mármint ott kell adjanak egy ilyet neked.
Most lehet, hogy butaságot írok, de próbáld meg a Központi Adatnyilvántartó oktatási központját.
Vagy ha nem ők, akkor meg kéne tudni, hol tartják nyilván ezeket az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!