Orbán volt Kisz titkár és Kövér, mint az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet volt munkatársa vajon miért nem szavazta meg az ügynöktörvényt? .
Egy véletlen folyamán kiderült, hogy Pokorni papája is ügynök volt.
Képzeld, mik derülhetnének ki, ha most egyszerre csak nyilvánossá tennék ezeket az adatokat?
Na nem, jobb az ilyet elkerülni, a végén még mindenki megtudná, hogy ki milyen s.gget nyalt a rendszerváltás előtt. Hát ugyan kinek lenne ez az érdeke?
Ja, hogy a Zembereknek? Azt meg ki nem tojja le? :-)
Pont Kover tamogatna ? Olyan komcsi volt,hogy Lenin hozzajuk jart tanulni ...
Egyebkent ez a "hivatalos" verzioja : "Én az egészet egy gumicsontnak, egy számomra, engem mérhetetlenül bosszantó álvitának, pótcselekvésnek tartom. Szerintem ez egy értelmiségi belügy, (...) az embereknek kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy ezzel foglalkozzanak"
Egy ló F--t értelmiségi belügy, hogy aki nagypapa veséit rugdosta annak az unokája lelekes KISZ titkár maj Csuhások Térdre utána pedig hívő jobboldali miniszterelnök.
A szélsőjobbos majmoknak pedig eladják a színmagyar keresztény Morvai, Csanádi, Vona hármast. Melyikük nwm változtatott nevet 2 generáción belül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!