Felhívtak a rendőrök, hogy holnap be kell mennem a bűnügyi osztályra, semmit sem mondtak, hogy miért, de kötelesek nem?
"Hát itt berénybe a rendőrök 50 kilósak és be vannak szarva a cigányoktól, nem merik őket bevinni se, semmi, szánalom :D"
És te azért szórakozol másokkal mert láttál ilyet? Vagy hallottál?
Vagy azt akarod mondani hogyha valaki csak "viccből" lop akkor azt is fölöslegesen fújják föl?
Mert akkor semmi perc alatt mindenki azt mondja hogy ő csak viccből csinál mindent és miért nem a "komolyabb" bűncselekményeket űldözik! Vagy akkor neked csak az bűn amit egy cigány csinál? A magyarokat meg mentsék föl????????
Kérdező!
Szórakozol mások kárára aztán súlyosabb bűnökkel probálod magad kimagyarázni?
És ha bankot raboltál volna akkor meg tömeggyilkosokkal példálóznál?
Felőlem megint töröltetheted a kommentem de akkor is leírom hogy amit elkövettél az büntetést érdemel! ha meg nem tanulsz belőle akkor következőnek még nagyobbat!
Ha meg az adminoknak ez törölni való akkor ugyan írják már meg hogy miért mert valóban érdekel!!!
Jah.
Egyébként a csajról és annak "ártatlanságáról" tökéletes képet fest a jelleme:
",úgy volt h hétfőn kezdek egy munkába, de nem mentem,"
" megszivattam, feladtam egy hirdetést a nevében,(1 hétig hivogatták) hogy férfiak jelentkezését várja"
Magyarán saját bevallása szerint nem megy be a munkahelyére sem mert gondolom nem volt kedve! Miközben mások bármit megtennének hogy egyáltalán munkát kapjanak és etethessék a családjukat!!
És emellett csak szórakozik másokkal és a nevükben hírdetéseket ad fel a nevükben amiben pasikkal akar "kapcsolatot" létesíteni! Ami rosszul is elsülhetett volna mint ahogy pl tengerentúlon erre volt már példa!
És akkor még nem is írtál magadról sokat! El tudom képzelni mik lehetnek még!
És örülök hogy a csaj följelentett! Így lesz priuszod és következőnek már nem ejnyebejnye lesz hanem az előzetes tetteid alapján a bíróság komolyabb büntetést ad majd!
És erre is bepróbálkozhatsz, hátha sikerül töröltetned. A lényeg hogy elolvasd egyszer!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!