Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Felhívtak a rendőrök, hogy...

Felhívtak a rendőrök, hogy holnap be kell mennem a bűnügyi osztályra, semmit sem mondtak, hogy miért, de kötelesek nem?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 17:00
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Voltam bent aham hát megkérdezte h miért csináltam stb, meg azt mondta h ezért nem nagyon fogok semmit kapni, de azért lesz egy tárgyalás, más azért nem kap semmit mert összever valakit, akkor én se szerintem, még ha megbüntetnek se sokra azt mondta a főtörzsőrmester 10-20 ezer.
2012. aug. 9. 20:32
 22/34 anonim ***** válasza:

Bírósági ügy lesz??? Aztaaa...

Az IP-címet szerinted ki és mikor vette nyilvántartásba, hogy ki használja, vagy milyen lakcímen működik a gép??

És az osztálytársad a rendőrségen tett feljelentést ellened vagy ismeretlen tettes ellen? Nem lehet, hogy eleve rád gyanakodott, és az IP-cím csak kamu volt?

Amúgy ez az egész tréfa milyen bűntény, mi a neve?

2012. aug. 9. 22:08
 23/34 A kérdező kommentje:
Hát ismeretlen tettes ellen tett feljelentést,és utána nyomoztak le, és egy hétig hívogatták, és nem is vonja vissza a feljelentést, ő is cseszett már ki velem na mind1,hát elvileg megsértettem a személyiségi jogait,de szerintem ha a bírónő elolvassa a vallomásom, nevetni fog.
2012. aug. 9. 22:12
 24/34 A kérdező kommentje:
Én írtam meg az a pár sort,én csináltam, és hát beadták a lakcímemet, a csaj tudja, hogy hol lakok.
2012. aug. 9. 22:14
 25/34 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, hogy a rendőrség nem dicsért meg, de ez nagyon ötletes bosszantás... :) Sokkal viccesebb és kreatívabb, mint a "szamár vagyok" papír a háton anno...

Nagykorú vagy amúgy egyáltalán?

2012. aug. 9. 22:18
 26/34 A kérdező kommentje:

Igen, 19, hát jó bosszantás, de ha tudom h ezért feljelent

, akkor nem is adom fel a hirdetést

2012. aug. 9. 22:21
 27/34 anonim ***** válasza:
46%
A rendőrök nem röhögtek a tréfán?
2012. aug. 9. 22:46
 28/34 A kérdező kommentje:
Hát a rendőr aki kihallgatott nem, de nem verte nagy dobra,kérdeztem, hogy ilyen hülyeségek miatt miért jelenthetik fel az emberek a másikat és mondta, hogy mert sok joguk van és mert unatkoznak.
2012. aug. 9. 22:51
 29/34 anonim ***** válasza:
42%

Azzal is van foglalkozva nagyon sokat, annak ellenére, hogy te ezt nem látod.

Jelen esetben is csak a legutolsó pillanatban szereztél tudomást az ügyedről, ez egy rablásnál még biztonságosabban működik hidd el.

2012. aug. 10. 12:05
 30/34 A kérdező kommentje:
Hát itt berénybe a rendőrök 50 kilósak és be vannak szarva a cigányoktól, nem merik őket bevinni se, semmi, szánalom :D
2012. aug. 10. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!