23 éves lányként nagyon idősnek számítanék rendészeti szakközépiskolában? Tudom, hogy lehet még jelentkezni ennyi idősen, de nem lógnék ki nagyon?
Természetesen nem lennél idős! Kell is ennyi élettapasztalat ezen hivatás ellátásához! Annak aki 18 évesen kerül be, szerintem sokkal több tanulnivalója van még az életből, kitudja, talán még nem is látja át annyira a dolgokat. 18 évesen gyakorlatilag már nagykorú és felnőttnek számít, ugyanakkor még ettől függetlenül lehet még gyerekes.
Ne aggódj én is 23 évesen lettem hivatásos, bár előbb szerettem volna az lenni, de egy percig sem bántam meg, hogy így alakult!
Ha belevágsz akkor sok sikert kívánok a felvételire, és eredményes tanulást kívánok!
Örülnék ha többen döntenének így, megfontoltan mint te és nem azért mert nem tudják hova akarnak menni vagy csak hirtelen fellángolásból.
Sok sikert!
Én is fizikai felkészülés miatt húztam ilyen sokáig. Mikor eldöntöttem, hogy rendőr leszek, még nem voltam olyan állapotban, hogy átmenjek a fizikain...
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!