Nem lenne ez jó ötlet a bűnözés csökkentésére?

A DNS-ből rengeteg mindent meg lehet tudni. Nem csak összehasonlításra lehet használni a mintákat. Említették korábban a Gattaca című filmet, nézd meg és rájössz mire gondolunk, mert nem annyira sci-fi ami abban történik.

Én támogatnám az ötletet, ha nem kerültem volna már olyan helyzetbe, amikor valakik kisebbségbe szorították a véleményemet. Onnan már csak egy lépés, hogy - bár semmit nem tettem - valaki bűnösnek vagy a társadalomra nézve veszélyesnek kiáltson ki engem.
Akkor majd Te fogsz megvédeni????
Úgyis csak annyit tudhatsz rólam, vagy az ügyemről, amit a média feltálal neked!
Honnan tudhatnád, hogy valóban bűnös vagyok-e, vagy csak valakik ezt szeretnék terjeszteni rólam!?
Mi van, ha homokos vagyok, és valakik kitalálják, hogy a homokosokat ki kell iktatni? Akkor összeszednek névsor alapján?

14-es
"Miért kellene teljes megfigyelés alá vonni a világot"
-Azért mert a DNS mintákat egy kellően biztonságos intézményben őriznének,miért teljes megfigyelése a világnak?Naponta követnek el kegyetlennél kegyetlenebb bűncselekményeket úgy,hogy a tettes vagy meg lesz,vagy nem.
"Én a térfigyelő kamerákat is elutasítom"
-De gondolom,ha egy brutális rablótámadásnak lennél az áldozata,és a kamera ezt mind venné,akkor nem utasítanád el a sikeres nyomozás bizonyítékaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!