Milyen iskolát végezzek el ahhoz hogy szórakozóhelyen kidobó legyek?
Figyelt kérdés
Fizikumom az van, 5 éve testépítek, mellette 2 évik kick-boxoltam.2012. júl. 15. 16:36
1/8 anonim válasza:
Biztonsági őr tanfolyam talán, de sok helyen nincs kötelező végzettség.
2/8 intrepid válasza:
Személy és vagyonőr, 3 hónap alatt megvan, beszélj egy-két kidobóval, miről szól ez a dolog, nem elég ha izomagyú barom vagy, IQ is kell hozzá. Ha nem tudod, hogy ez mit jelent, akkor neki se fogj!
3/8 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb helyre elég annyi, hogy türelmes legyél, kigyúrt és kopasz. Ha valaki rád néz, ne akarjon ellenkezni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is egy személy és vagyonőri tanfolyam. De arra figyelj hogy a kick-box tudásodat nem használhatod. Ez nem arról szól hogy ha valami bunyó van akkor te is beszállsz verekedni.
Ha valami balhé van akkor rögtön meg kell állapítanod hogy ki kezdhette a balhét, odamész és lefogod úgy hogy senkiben se tehessen kárt, de közben te sem sebesítheted meg, és kivezeted.
Egyik barátom elment, 2 hónapig bírta, pedig ő járt ketrecharcolni is.
6/8 anonim válasza:
" nem elég ha izomagyú barom vagy, IQ is kell hozzá."
:)))))))))))))))))))))
Íkú. Az rengeteg kell....
7/8 Problem? válasza:
Ismeretség, ez nem iskola kérdése....
8/8 anonim válasza:
a férjem kidobó...semmilyen ilyen fajta végzettsége nincs!és csak a mellékállása ez.Hát olyan körökbe kell mozogni..nem lehet csak úgy jelentkezni egy diszkóba hogy te kidobó akarsz lenni..pl úgy ha egy haverod már valahol kidobó és protezsál téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!