Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy házibuliban részegen...

Egy házibuliban részegen véletlen benzint öntöttem a tűzre és az egyik csaj túl közel ült a tűzhöz és kicsit megégett a lába, másnapra hólyagos lett. Ezért feljentést akarnak tenni ellenem, ennek lehet bármilyen következménye vagy mit kaphatok érte?

Figyelt kérdés
...

2012. júl. 2. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
lol. szerintem nem lesz súlyos következménye. mekkora idióták...
2012. júl. 2. 14:33
 2/8 tetris ***** válasza:
Hogy lehet "véletlenül" benzint önteni a tűzre? Csak nem azzal akartad eloltani?
2012. júl. 2. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akart beindulni a tűz, én meg ráöntöttem, de igazából nem lett durva baja a lábának csak egy kicsit hólyagos lett, csak arra lennék kiváncsi hogy ezért ha feljelentenek mégis mi lehet belőle?
2012. júl. 2. 14:54
 4/8 tetris ***** válasza:

Csak rád akarnak ijeszteni. Nem lesz semmi következménye. A Rendőrségen ki fogják nevetni őket, egy ilyen semmiség miatt nem lehet feljelentést tenni. Nyugi!

Ha udvarias akarsz lenni, és biztosan el akarod kerülni a bonyodalmakat, akkor néhányszor hívd fel a lányt, és érdeklődj az állapota felől, esetleg ajánld fel a segítségedet. Ha látja/látják, hogy tényleg aggódsz, és sajnálod a történteket, akkor egészen biztos nem lesz semmi gáz.

2012. júl. 2. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
A legjobb családokban is előfordul...
2012. júl. 2. 16:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, azthittem már hogyha feljelent vagy valami akkor pénzbírság vagy valami egyéb kellemes dolog, de ha ennyire hétköznapi akkor jó :)
2012. júl. 2. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ezt hívjál balesetnek. Ha szándékosan és a lábára öntöd, akkor már feljelenthet.
2012. júl. 2. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Maximum gondatlanságból elkövetett 8 napon belül gyógyuló sérülés.

A vádlott 70%-os kilengéssel odament a tűzhöz, és véleménye szerint nem égett eléggé, egy kézzel megfogta a benzineskannát, mivel a másikban egy soproni volt, ráöntötte a tűzre a benzint, és a hirtelen felcsapódó lángok a sértett lábán másodfokú égési sérülést okozott.

Szerintem ezen még a bíró is röhögne, biztos hogy ha fel is jelentenek, nem lenne semmi komolyabb, maximum lecsesznek. De azt is csak "jelképesen".

2012. júl. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!