Igazoltatás személyi nélkül?
Figyelt kérdés
Néhány napja eltörött a személyim és jelenleg nem tudok újat csináltatni. A kérdésem az lenne, hogy igazoltatásnál, használhatom-e a jogosítványomat? Elvégre is, fényképes igazolvány.2012. jún. 26. 19:55
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. És boltokban, ha veszek cigarettát, vagy alkoholos italt?
2012. jún. 26. 20:11
3/7 anonim válasza:
Használhatod, de szerintem nincs az a bolt ahol elkérik...
4/7 anonim válasza:
Engem ma igazoltattak, kocsival voltam. Személyit nem is kértek, csak jogsit és forgalmit.
5/7 anonim válasza:
nincs az a bolt? nem a f@szt nem :D amúgy használhatod
6/7 A kérdező kommentje:
Ha megborotválkozok előfordul, hogy elkérik. :) Köszönöm mindenkiek a válaszokat, megy a + mindenkinek!
2012. jún. 26. 20:56
7/7 anonim válasza:
nem kell úgy agódnod 10 évig nem volt személyim SŐT jogsim,útlevelem stb sem
lakcímkártya volt az egyetlen iratom
leigazoltattak a rendőrök kb évente 3X és mégis itt vagyok
ukrán határ mellet dolgoztam ez alatt 2 évet és Renault Master ponyvás autóval jártunk határközelség miatt ott 2-3 naponta igazoltattak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!