A rendőrők vagy a közterületi felügyeletesek miért ge*izik le az összes 14-15-16 éves fiatalt és miért verik meg őket?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 20:42
11/13 anonim válasza:
Én még "rendőrállamban" voltam 15 éves, mégsem vertek kékre-zöldre. Pedig akkor még nem volt ám jogorvoslat. Egyszer egy üveget hajítottam az autójuk elé - nem láttam az autót, mert benn parkolt a bokorban a sötétben - akkor a falhoz kent a járőr, hiszen akár veheti szándékos támadásnak is, és a gigámhoz nyomta a gumibotját, a számból kiverte a cigit, és elhordott mindennek, de neki volt igaza. Én voltam hülye. Nem hajigálunk sörösüveget az utcán, akár látunk rendőrt, akár nem.
Megtehette volna, hogy simán bevarr, és még fel is jelent hatóság elleni erőszakért. De "csak" az iskolát és a szüleimet értesítették az "akciómról". De nem vert akkor sem kékre-zöldre, pedig akkoriban nemigen cicáztak a "hosszúhajú bőrdzsekis huligánokkal".
12/13 A kérdező kommentje:
Oksa.Kösz mindenkinek.Az utolsó előtti-előtti kommentelő meg tartsa meg magának a jópofa hozzászólásait.
2009. júl. 9. 18:09
13/13 anonim válasza:
mind a 14., mind a 15. és 16. szülinapomon is elkaptak a rendőrök. először jól megvertek, aztán körbeálltak és leg*ciztek :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!