Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért gondolja mindenki azt...

Eckoh kérdése:

Miért gondolja mindenki azt hogy a rendőrök egy köcsögök? :O

Figyelt kérdés

ugye én most ballagok 8ból. és majd éretségi után rendőrnek szeretnék/fogok tanulni. De a szüleim meg 1-2 barátaim aztmondájk h okéé az tök jó. de a többi

- rendőrök köcsögök,

-utálom a rendőröket...

stb.:S

15/L

2012. jún. 13. 20:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

74

Küldtem már el rendőrt a halál f.szára "élőben" is, nem csak a neten.

2012. jún. 15. 22:05
 32/43 anonim ***** válasza:
Nálunk nem rendőrség van hanem Állam Védelmi Hatóság!!! Még a mai napig is!!!
2012. jún. 15. 22:13
 33/43 anonim ***** válasza:

Feladom, beszélgessetek.

Látom a kérdező sem reagál semmire.

Engem elküldhetsz a halál faszára, minden intézkedést rögzítek diktafonon, drága játék lenne neked. :)

2012. jún. 15. 22:59
 34/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2012. jún. 16. 17:52
 35/43 anonim ***** válasza:

30-as.

Nem tudom ha rendőr lennék én mit csinálnék, de az biztos, hogy azokat akik a parancsot kiadták, le kellene váltani.

2012. jún. 16. 23:28
 36/43 ZETAS ***** válasza:
100%

35-ös

Az mondjuk igaz, hogy aki nem fizet, az hagyja el a házat (még akkor is, ha a bank átverte stb). De most aki kilátástalan helyzetben van attól nem várhatják el, hogy kocka csinovnyik módjára tartsa be a törvényt.

http://www.youtube.com/watch?v=6j0SPHZiJo4&feature=related

Ez a 3 részes vidi még jobb.

Itt tényleg látni nem egy rendőr szemében hogy szégyenli magát. A bajom nem is ezzel van, hanem ekkora erőt kivezényelni??? Csurrant-cseppent gondolom valami a vezetőknek..

Mindenesetre az ilyenek miatt van már 0 tekintélye a rendőrnek. És bármiféle szolidaritást várnak el a civilektől pl.: amikor elvették a nyugdíjukat?? Naneee

Most is mint általában a közlekedési bírságok a fő oka annak, hogy utálják őket. Ezért a munkáért, amit a szegényebb régiókban csinálnak (gyakorlatilag semmit) örülniük kéne, hogy fizetést kapnak! Netto 90 az sokkal jobb, mint netto 27.

Gárda gyülekezés: 200 kivezényelt rendőr

Szétlopják a falut: kevés a rendőr, így jártatok...

Hangjukat sose hallani, hogy szakszervezet ezt mondja, vagy azt tanácsolja.

ÉS NEM: HA BAJ VAN, NEM ŐKET HÍVOM!!!!!

ÉS TUDOM, HOGY HÜLYE CIVIL VAGYOK, AKI NEM LÁT BELE A RENDŐRSÉG BÜROKRATIKUS AGYRÉMÉBE. DE NEM IS AKAROK. KÍVÜLRŐL IS EGY RAKÁS SZ@R NEM AKAROK MÉG TURKÁLNI IS BENNE!

2012. jún. 17. 08:16
 37/43 anonim ***** válasza:
Az miért van, hogy én nem tehetem ki az albérlőmet ha nem fizet addig míg nem keresek neki másik lakást? A bankok mért tehetik meg vajon?
2012. jún. 17. 13:39
 38/43 ZETAS ***** válasza:
6 hónap után kiteheted te is.
2012. jún. 17. 14:47
 39/43 anonim ***** válasza:
50%
Sok szemét kormánybérenc, ha parancsot kapnának, a tömegbe lőnének ezek is simán.
2012. jún. 21. 00:24
 40/43 anonim ***** válasza:
24%
Az embereknek mindig kell egy ellenségkép, amit a rendőrökre tökéletesen rá lehet húzni. Ha nem tartom be a törvényt, akkor a rendőr a köcsög, ha a törvényhozás hülye törvényeket hoz, akkor is a rendőr a köcsög. Ha a kapitányság idióta parancsokat osztogat, akkor is a kisrendőr a köcsög.
2012. jún. 21. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!