A rendőrség az egyéb ilyen szervek miért nem kapcsolták már le ezeket?
Azért nem kapcsolják le, mert nem éri meg. Az nCore-t 2 éve lekapcsolták, lefoglaltak egy rakás gépet is.
http://www.youtube.com/watch?v=1aGdcZDuuC4
Néhány héttel később újraindult. Egyszerűen szélmalomharc az egész. Az illegális letöltés virágkorát éli. Nem lehet mit tenni ellene szerencsére. Akinek meg van pénze a többezres DVD-kre, az vegye csak meg. Ilyen fizetések mellett nem lehet erre költeni.
Ha valaki röhögni akar az illegális letöltéseken:
Én személy szerint nem értek egyet a fájlMEGOSZTÓ oldalak üldözésével, ezek nem fájlLOPÓ oldalak.
Tény, hogy ezzel a kiadók keresete csökken.
De ennyi erővel ha én elmegyek az egyik barátomhoz megnézni az egyik filmjét, az is illegális, mert nem vettem meg azt a k***a filmet?
Ugyan már...
Egyébként ez a kép egy tökéletes illusztráció:
A csökkenés oka a túl magas ár, amiből kevesebb jut az alkotónak, és több a kiadónak, pedig fordítva kéne lenni.
Ezt magyarázom, de a kérdező nem gyengén korlátolt, hogy felfogja ezt.
Érdekes módon, az Oasis megcsinálta, hogy felcsapta a készítés után rögtön v.meyik albumukról néhány új számot INGYEN letöltésre, és láss csodát, kisebb volt a kalózkodásból származó káruk, mint azelőtt.
Mert technikailag megoldhatatlan.
Se Iránban, se Észak Koreában, se Kínában nem sikerült 100% kiiktatni minden tartalmat, pedig ott nem "csak" börtönt kap, aki törvénybe ütközőt csinál és nagyobb apparátus dolgozik ezen.
A másik pedig a lobby. Ha nem lehet semmit se csinálni a neten csak fizetősen, akkor a kutya se fog saját netért fizetni, hanem heti 2x elolvassa netcaféban a leveleit azt csá. Ergo: nem éri meg senkinek!
a Megaupload kiiktatása is csak rontott a legális tartalmak vásárlásán bármily hihetetlen is.
Ja és pl.: Törvényre törve című film csak illegális nézhető meg! A régi filmek már csak torrenten/ill.online érhetőek el.
"Már nem elérhető":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!