Rendőrségi ügy ebből? Mit tegyek?
Mai nap elmentünk a szokásos helyre cigizni! Valami okból a ház falába oltom el és oltottam el a cigimet! (kb. 3x) Ma kijött egy csávó a házból én nyugiba cigiztem és nekiment a nyakamnak szóval elkezdett folytogatni aztán a kezem szorítgatta. Kérdezde miért oltom oda a cigit. Tagadtam hogy én oltottam a ház falába... :\ azt mondta rendőrt hív végül megkérdezte melyik suliba járok és hagyott elmenni. Haverom visszament és beszólogatott neki hogy megveri stb.. Aztán mentünk el és úgy láttam a csávó telefonált amiből azt szűrtem le hogy zsarut hívott. Nézte is hogy merre mentünk vagyis utánnunk nézett. Suli címét elmondtam neki úgy megijedtem :S
Ezért lecsukhatnak?
Szerintetek zsarut hívott?
Azt mondta holnap bejön a suliba szerintetek befog?
Nagyon félek :S
15/F
Na azért nehogy már még neked álljon feljebb!
Mondom tisztelni. Ott kezdődik: nem annak, hanem neki.
A két pofon Apádtól járna.
legyen olyan, mint annakelőtte
EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA
"nekiment a nyakamnak szóval elkezdett folytogatni aztán a kezem szorítgatta. "
Érdekes, hogy mindenki nekiállt oltogatni a kérdezőt, erre pedig egy szava nincs.
Egyelőre ő követett el súlyosabb cselekményt, talán jobb is ha nem jelent fel, mert ez testi sértés, garázdaság. Neked kellett volna azonnal a rendőrségre menni.
Szerintem meg a kérdező nincs tisztábban azzal amit ír. Ha elkezdte volna fojtogatni azt biztos tudta volna, az hogy valakinek ráfognak a nyakára nem egyenlő a fojtogatással.
A "csávó" helyében én is ezt tettem volna, csak még le is nyalattam volna veled a falat...
"Szerintem meg a kérdező nincs tisztábban azzal amit ír."
Ott voltál?
Én rongálóknál (graffiti, falcsikkezés) sokkal nagyobb gáznak érzem az ilyenen tettleg (a kommentekben "tettleg" felháborodó meg aztán végleg gáz) felháborodó "rendes embereket". Aki ilyesmire képes, az bármire képes. Értem, hogy indulat, de amikor utólag, józanul, kívülállóként nézzük az esetet, legalább akkor gondolkodjunk már, Béláim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!