Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrök! Mi volt a legviccese...

Rendőrök! Mi volt a legviccesebb legszemétebb dolog amit szolgálatban csináltatok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

,,egy jobbkormányos kocsinál az utast akartam igazoltatni, nem vettem észre a kormány hiányát, és ki voltam akadva amikor azt mondta, hogy "nekem nincs is jogositványom".....''

Túl sokszor nézted meg a Valami amerika című filmet...

2012. ápr. 14. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:

utolsónak:

de g.ci, de látszik is hogy kolléga... :)

2012. ápr. 14. 22:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
egy barátnőm apja rendőr és mondta, hogy egy péntek este, amikor járőröztek motoszkálást hallottak egy bokorból odamentek, és oda világítottak. egy részeg csaj pisilt és mikor befejezte felállt, de elfelejtette felhúzni a gatyáját, és ott állt egy száll p***ban. ők csak kiröhögték, meg mondták, hogy húzza már fel, de a csaj olyan részeg volt, hogy nem fogta fel. így akarták bevinni, de a kollégája mondta, hogy ne szívózzanak már vele, meg hogy ők csak nem húzhatják fel neki ugyebár. szerintem vicces lehetett:P
2012. ápr. 15. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!