Lehet fura kérdés ez de rendőrőket hol érdemes feljelenteni rendőri tulkapás miatt?
Nem azt mondtam, hogy nem büntetik a fa lopás, de ha a rendőrség nem találja, tudja kinyomozni, hogy kinek a területéről történt a fa eltulajdonítása, akkor megszüntetik a nyomozást bcs. hiányában.
Amúgy pedig amit veled tesznek, abban semmi túlkapás nincs. De tudni fogják, hogy te törtél egy kis borsot az orruk alá, szóval majd számolj a következményekkel.
Írtam már korábban is, hajrá, csak nem tudom mit fogsz mondani, vagy írni. El tudom viszont képzelni:
"Jo napot, én vagjok az, akit mindig szabájsértésen kapnak, mert biciklizek, közbe telefonálok, füvezek is megminden. Kérem bűntesség meg a munkályukat vékző rendöröket!"
ám egy kérdés. félre ne értsd. cigány vagy?
mert én jártam úgy hogy visszahivtak mert valami volt. nem tudom mi.a cigányt elvették mint a lovat. a rendőrök azt hitték hogy vele vagyok. igazoltatás után annyit mondtak maga fehér menjen haza. (rettentően fehér bőrű vagyok. lehet hogy az a bajuk hogy cigány vagy, vagy rosszul áll a fuled)
utolsó válaszoló vok.
nem tudom haverra rá járnak mert rongálás testi sértés betörés stb... öt 2 hetente meglátogatják szted az milyen. sztem csak nincs szerencséd nállam is volt olyan 1 héten 3* büntetett meg ugyan az a rendőr... a4. et màr elengedet és csak mosolyogtunk egymásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!