Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehet fura kérdés ez de...

Lehet fura kérdés ez de rendőrőket hol érdemes feljelenteni rendőri tulkapás miatt?

Figyelt kérdés
ez egy kis város és a rendőrők néhány személyre keményen rá vannak állva megbüntetik szinte mindig ha ki teszi a lábát minden apro kis hülyeségért valamit ki találnak és a helyi rendőrségre hiába mennék mert mindegyik eszt csinálja és egyik kutya nem harapja meg a másikat de egy sétálásbol is 5-10 ezres csekkel hazza meni kissé már tulzás
2012. ápr. 7. 08:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
de az is hiba ha egy 7-8ezres kisvárosbol csak 6 -7 embert büntetnek folyton hol ott rengeteg embernek nem hogy világitás de még se fék semmi nincs a kerékpárján majd beléd menek mert nem bir meg álni azoknak egy szot nem szolnak ez a hiba azokat kelene büntetgetni akikel nincs rendben minden nem azokat akik aprot hibáznak
2012. ápr. 7. 09:36
 12/29 anonim ***** válasza:
46%

Erre csak azt tudom mondani, hogy mindig az kiabál akinek a háza ég.

Nyilván ha nem követnéd el azokat a szabálysértéseket amiket elkövetsz nem büntetnének meg. Arra meg, hogy másokat nem büntetnek csak annyit tudok mondani, hogy míg veled van intézkedésben nem fog újba kezdeni, amikor pedig nem látod őket azt sem tudod mit csinálnak, ergo akár az is lehet, hogy a többi szabs. sértővel foglalkoznak.

Arra, hogy mindenki követ el ezt-azt: Nem okvetlen, nekem soha az életemben nem volt egy gyors hajtáson kívül semmi dolgom a rendőrséggel. De akkor sem hőzöngtem, én mentem gyorsan, neki meg az a dolga, hogy ezt bírságolja.

ui.: Járj többet nyelvtan órára és kérj Húsvétra egy Helyesírás kezdőknek könyvet. :_)

2012. ápr. 7. 09:59
 13/29 A kérdező kommentje:
azokat az embereket akorsem álitják meg akiknek hiányoságukvan ha nincsenek intézkedésben sem a cigányok egész télen lopták a fákat az erdőből ott mentek el meletük de nem kérdeztek tőlük anyitsem hogy nonnan van a fa és nagyon sok mindenki elmegy ugy meletük hogy sem világitás sem semmi de látom nem értitek meg
2012. ápr. 7. 10:05
 14/29 anonim ***** válasza:
Nyilván bennünk van a hiba és véletlen sem benned.
2012. ápr. 7. 10:20
 15/29 A kérdező kommentje:
hát nyilván mig én vadi uj mindennel felszerelt biciklivel járok azért is cseket kapok ha ép biciklizéskőzben telefonálok hát ez már tényleg vicces mikőzben a cigányok ellopják a félvárost azzal nem foglalkoznak vagy nem mernek hát akkor el lehet gondolkozni mindenkivel hogy kivel van a hiba
2012. ápr. 7. 10:28
 16/29 A kérdező kommentje:
hisz elvileg azért lennének hogy szolgáljanak és védjenek bicikli szám tolják a lopot fákat vasakat ful lepukant biciklijükel de az biztos nem olyan nagy büncselekmény mint hogy én telefonálok a biciklin
2012. ápr. 7. 10:36
 17/29 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy te kerékpárod telefonálsz bizony bizony büntetni rendeli a törvény, mivel az mobil telefon használata jármű vezetés közben.

A vadi új mindennel felszerelt biciklidről pedig annyi, hogy tuti nincs rajt névtábla. Pedig a Köhém rendeletben le van írva mivel kell felszerelni egy kerékpárt és az is közéjük tartozik.

Az pedig, hogy tolják a rozzant kerékpáron a fát, vasat nem lehet mit kezdeni.

Egyrészt a kerékpáros szabs.ok akkor valósulnak meg ha hajtod. Másrészt ha nincs meg a fa tulajdonosa akkor nincs is semmiféle szabs. vagy bcs. Egyedül abban lehet őket feljelenti, hogy engedély nélkül gyűjtik a vasat és nincs rá vizsgájuk.

2012. ápr. 7. 10:44
 18/29 A kérdező kommentje:
ez nem egészen így van ha mi magyarok akár kétszál fát vinék magunkal hid el hogy meg büntetnének valami mondva csinált okkal de ők felpakolnak vagy 3 mázsát és semmi és a falopást is igen is büntetik
2012. ápr. 7. 10:50
 19/29 A kérdező kommentje:
ja és a névtáblárol anyit 27 évem alatt még egyetlen olyan biciklitsem látam amejiken let volna név tábla
2012. ápr. 7. 10:52
 20/29 anonim ***** válasza:
64%

rendőrség ellen az ügyészségen kell panaszt tenni

rendőr a rendőr ellen nem fog nyomozni

tehát városi ügyészség

2012. ápr. 7. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!