Lehet fura kérdés ez de rendőrőket hol érdemes feljelenteni rendőri tulkapás miatt?
Erre csak azt tudom mondani, hogy mindig az kiabál akinek a háza ég.
Nyilván ha nem követnéd el azokat a szabálysértéseket amiket elkövetsz nem büntetnének meg. Arra meg, hogy másokat nem büntetnek csak annyit tudok mondani, hogy míg veled van intézkedésben nem fog újba kezdeni, amikor pedig nem látod őket azt sem tudod mit csinálnak, ergo akár az is lehet, hogy a többi szabs. sértővel foglalkoznak.
Arra, hogy mindenki követ el ezt-azt: Nem okvetlen, nekem soha az életemben nem volt egy gyors hajtáson kívül semmi dolgom a rendőrséggel. De akkor sem hőzöngtem, én mentem gyorsan, neki meg az a dolga, hogy ezt bírságolja.
ui.: Járj többet nyelvtan órára és kérj Húsvétra egy Helyesírás kezdőknek könyvet. :_)
Az, hogy te kerékpárod telefonálsz bizony bizony büntetni rendeli a törvény, mivel az mobil telefon használata jármű vezetés közben.
A vadi új mindennel felszerelt biciklidről pedig annyi, hogy tuti nincs rajt névtábla. Pedig a Köhém rendeletben le van írva mivel kell felszerelni egy kerékpárt és az is közéjük tartozik.
Az pedig, hogy tolják a rozzant kerékpáron a fát, vasat nem lehet mit kezdeni.
Egyrészt a kerékpáros szabs.ok akkor valósulnak meg ha hajtod. Másrészt ha nincs meg a fa tulajdonosa akkor nincs is semmiféle szabs. vagy bcs. Egyedül abban lehet őket feljelenti, hogy engedély nélkül gyűjtik a vasat és nincs rá vizsgájuk.
rendőrség ellen az ügyészségen kell panaszt tenni
rendőr a rendőr ellen nem fog nyomozni
tehát városi ügyészség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!