Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit mondjak a rendőrségen...

Mit mondjak a rendőrségen hogy fel tudjak jelenteni valakit aki pedofil?

Figyelt kérdés

2012. jan. 29. 20:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem csak levél van hanem egy videó benne amin kiveri, azért szerintem megnyesik rendesen, legalábbis nem hinném, hogy sokkal másabb kategória lenne, mint a mutogatás.
2012. jan. 30. 01:22
 22/31 anonim ***** válasza:
24%
Azért mert valaki pedofil nem követ el bűncselekményt. Abban az esetben követi el, ha zaklat, szexuálisan érintkezik, fajtalankodik a kiskorúval.
2012. jan. 30. 05:00
 23/31 anonim ***** válasza:
csak is a szín tiszta igazat, és az sem árt ,ha van bizonyítékod is!
2012. jan. 30. 12:34
 24/31 anonim válasza:

Kíváncsi lennék hány éves a pasas.

Nekem voltak 14 évesen osztálytársaim, akik már "járkáltak" 20 éves pasikkal... Én mégsem neveztem volna azokat a pasikat, a lányok ismeretében pedofilnak...

Ha mondjuk 50 az illető, akkor már elég gusztustalannak látom. De ha megáll egy ilyen videónála dolog, szerintem felejtsd el. Egyébként ismered az illetőt? Biztos ő van a videón?

2012. febr. 3. 10:04
 25/31 anonim ***** válasza:
Ne a rendőröknek szólj, azok nem fognak csinálni semmit egy levél miatt. Mutasd meg a levelet apádnak, ő szerintem sokkal jobban el tudná intézni ezt a dolgot. (Csak agyon ne üsse...)
2012. febr. 4. 07:59
 26/31 anonim ***** válasza:
Csak arra vigyázz nehogy téged csukjanak be.Bűnöző párti lett az igazságszolgáltatás.Ezt is eltanultuk nyugattól.Van egy ismerősöm/sajnos/ aki megrontott egy kislányt.Feljelentették.Évekig tartott mig elkezdődött a tárgyalás ami évekig tartott.Egyszer nem jelent meg,azt hiszed elővezették?Szartak rá.Utána még évekig szabadlábon volt,ugy garázdálkodhatott ahogy akart.Kapott négy évet,két év után kapott kedvezményt és most adta be a második kérvényét,hogy még kevesebbet ülhessen.Hát ennyit az igazságszolgáltatásról.Meg annyit hogy ha egy öreg néni ellop egy csokit a boltban,bilincsben állitják elő.Hányni tudnék az ilyenektől.
2012. febr. 4. 08:02
 27/31 kovpet ***** válasza:

Pontosan milyen bűncselekmény ez?

Ha 14 fölött vagy, akár le is fekhet veled (ha beleegyezel persze, egyébként nemi erőszak lenne).

Zaklatás lehet, de csak egy levél... hát nem tudom. Szerintem az nem az.

18 év alattiról nem szabad erotikus képet vagy videót csinálni. De nem te vagy a videón, hanem ő...

Szerintem nem követett el bűncselekményt (azzal együtt, hogy milyen már ismeretlen fiatal lányoknak ilyen levelet küldeni...).

Tiltsd le és kész. Sok barom ember van, ő is egy ilyen volt.

Ja, nem vagyok jogász és a levél tartalmát sem ismerem, csak az általam ismert adatok alapján írtam le a személyes véleményem.

2012. febr. 4. 10:38
 28/31 Toncsi63 ***** válasza:
9%
Beszélj meg egy találkát vele, írd le neki, hogy hány éves vagy, A találka helyszínéről időpontjáról értesítsd egy jó kondiban lévő ismerősödet, kérd segítségét, aztán állj félre és nézzed végig, ahogy pacává verik a pedofilodat. Biztos vagyok benne, hogy perverz a figura, mert erre a célra vannak külön oldalak, ahol kapcsolatot kereshetne, találhatna az ilyen is.
2012. febr. 4. 12:08
 29/31 Zsolti1977 válasza:

Attól mert valaki írt egy levelet nem biztos hogy pedofil az nagyon tartalom függő:)

De ha ennyire buta kérdést teszel fel vagy nagyon gyerek lehetsz vagy tényleg nagyon buta vagy:)

2012. febr. 4. 15:58
 30/31 anonim válasza:

Tehát ha jól értem, neteztél, és valaki chatelt veled és küldött egy linket azzal, hogy ezt veled is megcsinálná? Pontosan milyen oldalon volt ez? És mennyi volt rólad az oldalon? Kép? Életkor? ... Ha 18+ oldal volt, akkor te hogy kerültél oda? Az illető mit mondott magáról? Ajánlott konkrétumot? Kért elérhetőséget?... Néhány kérdés a finomabbak közül, amit feltennének neked...

Tudom, hogy van olyan, hogy neten történő zaklatás. Úgy hívják őket ha jól emlékszem, hogy PREDATORS (valamilyen predators, azaz ragadozók).... Amerikában próbálnak is fellépni ellenük. De az ő tevékenységük azért kicsit messzebbre megy, mint az általad leírtak.

2012. febr. 4. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!