Mennyi a kifutási ideje annak, ha valaki nem fizeti be a szabálysértési bírságot határidőben és ezért átváltoztatják elzárásra?
Van esélye, nem egy ilyen sztorit hallottam. Fizesse be minél előbb, különben elzárhatják.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Van pár óra befizetni, de nem egy vicces dolog, kapkodni kell, ráadásul ő nem tudja befizetni, így helyette kell intézkedni.
Előzzétek meg a bajt.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Akkor jelezze a hatóságnak, hogy elhagyta.
Vagy várjon egy kicsit, és majd letiltják a jövedelméből. Ha nincs akkor meg mehet sepregetni, vagy fogdába.
Itt a rendőrök, és a bilincs miatt kell a legkevésbé aggódni szerintem.
Ciki dolog ám a pár nap fogda, vagy a közmunka is.
Tudnátok nekem segíteni? Hasonlóan jártam én is.
Nem kaptam meg a sárga csekket a parkolási bírságról, hanem egy év elteltével bírósági végzést kaptam, amiben az áll, h elzárásra változtatták a szabálysértési bírságot, de lehetőségem van annak illetékbélyegben történő leróvásához a jegyző felé. Ennek a konkrét gyakorlati módjával nem vagyok tisztában. Szóval hova ragasszam felaz illetékbélyeget? Elég, ha egy A/4-es lapon feltüntetem az ügyszámot és ráragasztom a bélyeget, úgy adom postára a jegyzőnek címezve? Vagy hogyan kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!