Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nyomozó szeretnék lenni....

Nyomozó szeretnék lenni. Milyen nyomozó fajták vannak?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mondják ezt csak olvastam hogy van bűnügyi is meg sokféle. Szerintetek melyik a legjobb és miyenek vannak? Mennyi a felvételi ponthatár és melyik egyetemre kell jelentkeznem? Melyik tantárgyat vegyem fel faktnak? Most 11.-es gimnazista vagyok, 187 cm 128 kg, átlagom 4-es feletti.
2012. jan. 8. 17:37
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Olyanok írnak ide akiknek fogalma sincs a dolgokról! A kérdéseimre senki nem tudod normális választ adni. "rendőrtiszti főiskola

ma már nemzeti közszolgálati egyetem

itt rendőröket képeznek

akik nyomoznak is

de a nyomozás ura az ügyész

ahhoz meg jogász szak kell"

első mondat igaz is,de a többi badarság! Eddig meg voltam győződve róla bünügyi nyomozó leszek, most teljesen elment a kedvem tőle!!!

2012. jan. 8. 21:37
 12/34 dizus ***** válasza:
Szerintem meg jól megválaszolták a kérdésedet!Persze annak örülök ha elment a kedved tőle!
2012. jan. 8. 21:40
 13/34 anonim ***** válasza:

na de mi a badarság benne?

miért szerinted ki nyomoz?

2012. jan. 8. 21:55
 14/34 Katona895 válasza:
HÁHÁHÁHÁ mifolyik itt?:D:D:D nézzél utána kicsit január 1 től összevonták a tisztképzéseket (ZMNE RTF Corvinus egyik ága azt pontosan nem tudom h melyik) ebből lett olyan h Nemzeti Kszolgálati Egyetem. mondjuk ha vagy 187cm meg 138 kg azt gyanítom h van rajtad egy kis túlsúly amit 2 hónap alatt nem nagyon tudsz ledobni és egy kis izomtömeget felvenni mert van ott elég szép fizikai felvételi. De ne aggódj baszhatod a 4es átlagot mert úgyis megbuksz az iq teszten mert az értelmes válaszokat nem fogadod el... na jóccakát:D:D:D
2012. jan. 8. 22:56
 15/34 Katona895 válasza:
bocsánat elírtam 128 kg...
2012. jan. 8. 22:57
 16/34 anonim ***** válasza:
De most komolyan, hogyan akarsz nyomozó lenni, ha még ezt sem tudod kideríteni? :D
2012. jan. 9. 09:47
 17/34 anonim ***** válasza:

Nyomozo fajtak a rendorsegen belul: eletvedelmi, gazdasagi, drog, bunugyi. Hirtelen ezek ugrottak be.

Tti-d tul sok, nem engednek at felvin. 4es atlag keves. 5os kell+nyelv vizsga es talan meg 1-2 emelt szintu sem art.

Tovabba a kommentjeid alapjan ketlem a pszichologiai alkalmassagod is.

A nyomozas ura pedig az ugyesz a nyomozo csak egy bab aki a munka oroszlan reszet vegzi es az elismerest pedig az ugyesz aratja le.

2012. jan. 9. 11:14
 18/34 A kérdező kommentje:

És az ügyész az mivel foglalkozik?

Vagy ügyész kiből lehet és hol?

2012. jan. 9. 18:59
 19/34 dizus ***** válasza:
Az ügyész az jogász.Egyetemi végzettségű,a jogtudományok doktora.A nyomozó azzal zárja a munkáját hogy tesz az ügyésznek(ha ezt látja jónak) egy vádemelési javaslatot.Ha ezután az ügyész úgylátja hogy alapos a vád(mindig úgy látja) akkor megvádol.Akit megvádol annak lesz ügyvédje.Az képviseli a váddal(ügyésszel) szemben!Bárki lehet ügyész,aki nem kérdezgeti a ponthatárokat azért hogy rendőr lehessen.
2012. jan. 9. 19:31
 20/34 A kérdező kommentje:
utolsó mondatod nem értem. Mire gondoltál??
2012. jan. 9. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!