Nyomozó szeretnék lenni. Milyen nyomozó fajták vannak?
11/34 A kérdező kommentje:
Olyanok írnak ide akiknek fogalma sincs a dolgokról! A kérdéseimre senki nem tudod normális választ adni. "rendőrtiszti főiskola
ma már nemzeti közszolgálati egyetem
itt rendőröket képeznek
akik nyomoznak is
de a nyomozás ura az ügyész
ahhoz meg jogász szak kell"
első mondat igaz is,de a többi badarság! Eddig meg voltam győződve róla bünügyi nyomozó leszek, most teljesen elment a kedvem tőle!!!
Szerintem meg jól megválaszolták a kérdésedet!Persze annak örülök ha elment a kedved tőle!
2012. jan. 8. 21:40
na de mi a badarság benne?
miért szerinted ki nyomoz?
2012. jan. 8. 21:55
14/34 Katona895 válasza:
HÁHÁHÁHÁ mifolyik itt?:D:D:D nézzél utána kicsit január 1 től összevonták a tisztképzéseket (ZMNE RTF Corvinus egyik ága azt pontosan nem tudom h melyik) ebből lett olyan h Nemzeti Kszolgálati Egyetem. mondjuk ha vagy 187cm meg 138 kg azt gyanítom h van rajtad egy kis túlsúly amit 2 hónap alatt nem nagyon tudsz ledobni és egy kis izomtömeget felvenni mert van ott elég szép fizikai felvételi. De ne aggódj baszhatod a 4es átlagot mert úgyis megbuksz az iq teszten mert az értelmes válaszokat nem fogadod el... na jóccakát:D:D:D
2012. jan. 8. 22:56
15/34 Katona895 válasza:
bocsánat elírtam 128 kg...
2012. jan. 8. 22:57
De most komolyan, hogyan akarsz nyomozó lenni, ha még ezt sem tudod kideríteni? :D
2012. jan. 9. 09:47
Nyomozo fajtak a rendorsegen belul: eletvedelmi, gazdasagi, drog, bunugyi. Hirtelen ezek ugrottak be.
Tti-d tul sok, nem engednek at felvin. 4es atlag keves. 5os kell+nyelv vizsga es talan meg 1-2 emelt szintu sem art.
Tovabba a kommentjeid alapjan ketlem a pszichologiai alkalmassagod is.
A nyomozas ura pedig az ugyesz a nyomozo csak egy bab aki a munka oroszlan reszet vegzi es az elismerest pedig az ugyesz aratja le.
2012. jan. 9. 11:14
18/34 A kérdező kommentje:
És az ügyész az mivel foglalkozik?
Vagy ügyész kiből lehet és hol?
Az ügyész az jogász.Egyetemi végzettségű,a jogtudományok doktora.A nyomozó azzal zárja a munkáját hogy tesz az ügyésznek(ha ezt látja jónak) egy vádemelési javaslatot.Ha ezután az ügyész úgylátja hogy alapos a vád(mindig úgy látja) akkor megvádol.Akit megvádol annak lesz ügyvédje.Az képviseli a váddal(ügyésszel) szemben!Bárki lehet ügyész,aki nem kérdezgeti a ponthatárokat azért hogy rendőr lehessen.
2012. jan. 9. 19:31
20/34 A kérdező kommentje:
utolsó mondatod nem értem. Mire gondoltál??
Kapcsolódó kérdések: