Ha elvégzem a Miskolci rendészeti sulit lehetek főtörzszászlós?
Figyelt kérdés
előre is köszi mindenkinek :)2011. dec. 18. 19:16
1/14 anonim válasza:
A suli elvégzése után rögtön nem lehetsz. Jó pár évnek el kell addig telni.
2/14 A kérdező kommentje:
oké, köszi és akkor ha elvégzem akkor milyen rendfokozatba fogok állni?
Illetve ha elvégzem a sulit akkor utána eltudok egyből menni fősulira? Vagy azt a két évet le kell szolgáljam?
2011. dec. 18. 19:34
3/14 anonim válasza:
Őrmester vagy ha olyanok az eredményeid főtörzs leszel. És utána szolgálat.
4/14 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. dec. 18. 20:54
5/14 anonim válasza:
Nem tudsz egyből fősulira menni. 3 évet le kell szolgálnod hozzá és sajnos a tanuló ként töltött gyakorlat nem számít.
Én is ebben a hitben éltem annó s most várom h leteljen az idő.
6/14 A kérdező kommentje:
oksi nagyon szépen köszi :) utolsó
és amúgy ha leszolgálom ezt a 3 évet akkor simán felvesznek fősulira vagy nézik a tanulmányi eredményt amit elértem a miskolcin?
2011. dec. 20. 14:53
7/14 anonim válasza:
Miért nem mész akkor egyből a rendőrtisztire??
8/14 A kérdező kommentje:
mert nem vennének fel elég magas a pontszám :S rendészetin meg ugye nem nézik a jegyeket csak azt h legyen érettségid
2011. dec. 21. 20:25
9/14 anonim válasza:
Ez így van.
Amúgy azok miatt születtek a rendőrviccek, mármint a tiszthelyettesek miatt, mert sokszor hülyét is felvesznek ha jól teljesít erőnlétin, mert jegyeket nem néznek. :)
10/14 A kérdező kommentje:
jaja sztem is xD
2011. dec. 22. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!