Van olyan akinek volt szabálysértése és így is felvették rendőrnek?
Figyelt kérdés
Kérem a vicceket mellőzni!2011. dec. 17. 12:50
1/9 anonim válasza:
Ha elolvastad a felveteli kovetelmenyeket akkor tudnod kene, h nem kizaro ok az ha kovettel el szabst. persze olyanokra ertem mint szemeteltel vagy modjuk nem indexeltel stb. kis pitikre. Azt viszont nem tudom h lopas szabs ertekre vagy hasonlok miatt eltanacsolhatnak-e. Ha buncselekmeny miatt folyik ellened eljaras vagy meg nem evult el akkor felejtos. Kerd ki az erkolcsi bizonyitvanyod s abban benne lesz ha van vmi.
2/9 A kérdező kommentje:
erkölcsit már kiadták csak az nem elég,mert abban nincs benne a szabálysértés!Nekem az lenne fontos,hogy van-e olyan akinek volt "szab.sértése" és felvették így is!
2011. dec. 17. 15:37
3/9 anonim válasza:
Szabály sértés nem számít!!!!! De már az első is leírta ne értetlenkedj. Attól meg van egy tetves gyorshajtásod lehetsz még rendőr.
4/9 anonim válasza:
Szerinted van olyan rendőr akinek nem volt soha szabálysértése? Most komolyan...
Én is ittam közterületen anno.
Viszont ha felvesznek az iskolába, akkor vigyázz a szabálysértésekkel, mert amelyet méltatlannak találnak, és összeegyeztethetetlen a hivatásoddal, akkor kirúghatnak. Ez a fidesz új törvénye, ami úgy hívnak, hogy kifogásolhatatlan életvitel ellenőrzése.
Szóval lopásért, garázdaságért, csendháborításért kirúghatnak.
5/9 anonim válasza:
igen van én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/9 anonim válasza:
Angyalnak születtél, és még olyan szabálysértésed sem volt, amiről a hatóságok nem tudnak...naaa
7/9 anonim válasza:
nem volt semmi.... még a záró vonalat se léptem át!!! soha...
8/9 anonim válasza:
Ha te vagy a szab. sértés elkövetője, EL NE TITKOLD A FELVÉTELIN!!! Ha eltitkolod, talán MÉG nem veszik észre, és felvesznek.. de ha kiderül, és nem "piti" ügy, akkor kivágnak miatta. Hidd el, jobb, ha már az elején alkalmatlant kapsz emiatt, minthogy felvesznek, beleéled magad a dolgokba, és aztán bocsájtanak el. Mert előbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Ismerek ilyen volt diákokat, nem is egyet. Esetleg, ha még a felvételi elején bevallod, megbánást tanusítva, talán még van esélyed.
9/9 anonim válasza:
Értelmetlen vitatkozni. Feketén fehéren le van írva, és majd felvételin is szembesülsz vele, a szabálysértés nem számít.
Speciel mikor én felvételiztem, kérdés volt a papíron hogy követtem-e el bcs-t? Tehát nem a szabálysértésre kérdeznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!