Szemüvegesek felvettek titeket ZMNE-re?
Figyelt kérdés
Ha igen, hány dioptriával és milyen szakra. Érdekelnének az esélyek, mert valószínűleg előnyben részesítik azokat, akiknek nincs szemüvegük, holott egy rendelet szerint (7/2006 III. 13) akiknek 100%-osra javítható a látásuk szemüveggel, azok "A" minősítést kapnak, igaz ez?2010. júl. 16. 15:34
1/13 anonim válasza:
Polgári szakra felvesznek, katonaira nem. Barátnőm jár oda, elég erős szemüvege van, amit állandóan hord.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:(
Nem írtam, de katonai szakra gondoltam.
Nincs senki, akit felvettek így? (Az én szemem -4.00 és -3.50, nincs cylindere, látásélesség 0,3 de szemüveggel 1,0)
2010. júl. 16. 15:56
4/13 anonim válasza:
Katonaira is felvesznek, kivétel a katonai vezető szak.
5/13 vzs válasza:
Az utolsónak igaza van, de pontosítom:
kizáró ok a szemüveg parancsnoki ágazaton. (pl. lövész, harckocsizó, műszaki, lérak, felderítő...)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi vzs! És nincs hátrányos megkülönböztetés még alkalmasságin emiatt?
2010. júl. 16. 20:33
7/13 anonim válasza:
ajánlom, hogy műttesd meg, mert szemüveggel max az irodában fogsz dolgozni. Bocs, hogy ezt kell mondanom.
8/13 anonim válasza:
ZMNE= Zsidó Munkakerülő Nő Egylet :DDDDDDDDDDD
9/13 anonim válasza:
na jó bocs az utóbbi csak egy rossz vicc volt :D
Mondok valami pozitívat is: fizikával, matekkal kapcsolatos tárgyakat elég jól oktatnak
10/13 A kérdező kommentje:
A műtét nem is kérdéses:) csak addig nem érdemes, amíg 20-22 éves nem vagy és meg nem áll a romlása.
Az utolsó 2 válasznak meg köze nincs a kérdésemhez. Ez nem fórum.
2010. júl. 20. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!