Közlegénnyé lefokozása után hány év, fegyházban letöltendő büntetést szabnátok ki, a hatáskörét brutálisan túllépő, kis hiján ártatlan ember halálát okozó, brutális önkényeskedő kormányőrnek?
Barátom! (Ezt persze nehogy komolyan vedd, már mások majd engem fognak emiatt megróni!) Te tényleg teljesen vitaképtelen vagy! Nem tudom, hallottad-e, hogy meghalt Kádár? Ha igen, akkor időben nem vagya annyira elmaradva, de egy picit igen, mert ég mindig a "menekült"-nél tartasz. A klaviatúrádon a hosszú ó-tól jobbra lenie kell egy dupla széles billenytűnek. Azzal, az utolsó szavakat törölni lehetett volna.
Hogyan menekült? Jogi értelemben. BTK? PTK? Hol definiálják? Meg ki definiálta úgy a taxis menekült? Az az állat olyan súlyos személyiségzavarral küzd, hogy vélt sérelmét mindenképpen fegyverrel kívánta megtorolni, és csak emberélet kioltása után jutott volna lelki elégtételhez.
16:26
Nagyon érthetetlen amit írtál, egyszerűen nem tudom eldönteni ki mellett állsz ... sztem csak pár kötőszó maradt ki, de ez bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!