Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Közlegénnyé lefokozása után...

Közlegénnyé lefokozása után hány év, fegyházban letöltendő büntetést szabnátok ki, a hatáskörét brutálisan túllépő, kis hiján ártatlan ember halálát okozó, brutális önkényeskedő kormányőrnek?

Figyelt kérdés
Én tényleges életfogytiglanra ítélném, és a kemény fiúk közé zárnám. Hol vagyunk kérem? Amerikában?
2009. máj. 16. 00:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért nincsen közbiztonság, mert minden intézkedésért meghurcolják a hatóságokat! Kedves hozzászóló aki a "felszólítást" hiányolod, arra nem volt idő, tekintve hogy menekült az illető! Azonnal és gyorsan kellett cselekedni, hogy a taxis ne tudja megúszni a felelősségrevonást, tehát nem volt más lehtőség, lőni kellett! Az más kérdés hogy az illető megtanulhatott volna célozni... (Elsősorban persze itt a taxi kerekére gondolok, nem a taxis fejére, bár... )
2009. máj. 19. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Barátom! (Ezt persze nehogy komolyan vedd, már mások majd engem fognak emiatt megróni!) Te tényleg teljesen vitaképtelen vagy! Nem tudom, hallottad-e, hogy meghalt Kádár? Ha igen, akkor időben nem vagya annyira elmaradva, de egy picit igen, mert ég mindig a "menekült"-nél tartasz. A klaviatúrádon a hosszú ó-tól jobbra lenie kell egy dupla széles billenytűnek. Azzal, az utolsó szavakat törölni lehetett volna.

Hogyan menekült? Jogi értelemben. BTK? PTK? Hol definiálják? Meg ki definiálta úgy a taxis menekült? Az az állat olyan súlyos személyiségzavarral küzd, hogy vélt sérelmét mindenképpen fegyverrel kívánta megtorolni, és csak emberélet kioltása után jutott volna lelki elégtételhez.

2009. máj. 19. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Én felkötném! A többi majd jobban meggondolja, mielőtt ilyesmi tenne!
2009. máj. 19. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha már nincs nyilvános kivégzés - golyó általi, de nemcsak úgy tesség-lássék, hanem golyószóróval, szitára, mint azt Francis Ford Copola Keresztapa című trillógiája második részében láttjuk, rögtön a film elején -, amit az MTV, a Duna TV és a két országos sugárzású kereskedelmi csatorna élő egyenes adásban közvetítenének (hajnali négykor), 18-as karika feltűntetésével, maradok a tényleges életfogytiglannál!
2009. máj. 19. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

16:26

Nagyon érthetetlen amit írtál, egyszerűen nem tudom eldönteni ki mellett állsz ... sztem csak pár kötőszó maradt ki, de ez bőven elég.

2009. máj. 21. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!