Már az állami intézmények őrzésére felesküdött kormányőr is Atyaúristen? Milyen jogon lövöldözik, ha a rábbízott épület és azok dolgozói nem voltak veszélyben? És mi lett volna ha szíven lövi a vétlen gyalogost?
Nem a taxisról van szó, drága jó Barátom! Tőlem fel is akaszthatják, hanem a FAKEZŰ piros parolisról. Hogyan válaszolnál, ha a legjobb barátodat találta volna el, méghozzá halálosan?
Azonkívül ki az a rendőr spicliből levedlett egyenruhás? Milyen jogszabály értelmében igazoltat? Ilyen alapon a tűzoltó is igazoltathat. Bizonyos rangon túl neki is lehet lőfegyvere. Egyébként a hovatásos mundérvédő felettesei is úgy kezdék, hogy jogellens - az elhárítás nem volt összhangban a feltétlezett veszéllyel - és szakszerűtlen volt. (Nem fejre célzunk!!) Ez a vadkan emberölési szándékkal húzta meg a ravaszt. Még mindig véded?
Én meg az első kedves hozzászólóra "haragszom" egy picit. Túl lágyszívű, és nem jól taktikázott. Licitről van szó, Ő pedig lefele ment.
17 év FEGYHÁZBAN, a legkeményebb, tényleges életfogytosok között, úgy, hogy mire szabadul csak pépeset tudjon enni, és csak ülve tudjon pisilni.
A taxisokat úgy en bloch nem csípem, kevés kivételtől eltekintve potenciális csalók, de azért az túlzás, amit az a smasszer művelt.
Remélem, a meglőtt férfi magánvádas perét "sztár ügyvédek" (Azokat is utálom, én már csak ilyen vagyok.) tucatjai ingyen fogják képviselni egy százmilliós perben, amit a Kormányőrség fog leperkálni.
Arra még rágondolni is szörnyű, hogy mi van ha kacsak kezével célt téveszt.
Én ettől függetlenül tényleges életfogytiglanra ítélném, hadd tanuljon a többi!
Az első, bizony csak aránytévesztett, kedves válaszolónak: A szabályt szegőkre alapvetően nem rálőni szoktunk, főleg nem orvul, sunyi módon. Hol maradt az "Álj vagy lövök?" Netán rokonod az a rendőrségi besúgóból (Mint megtudtuk, a rendszerváltás előtt nagy vállalatoknál rendész volt, "speciális" feladatokkal és többször folyt ellene eljárás, amiért férfi munkatársait molesztálta!))kormányőrré avanzsált, aberrált, szadista, gyilkos hajlamú állat?
Ha szigorúan vesszük, bizonyos keretek között - ahova más személygépkocsi ne hajthat be - a taxis is közfeladatokat lát el. (A taxis társadalomért egyébként úgy együtt nem tenném tűzbe a kezemet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!