Tanúvallomáskor nem adtak másolatot. Jogom lett volna hozzá? Valamint panaszt tehetek e lekezelő viselkedés miatt?
A panaszt megírhatod nyugodtan, akár mi a válasz,hidd el nincs jelentősége.Tanúként is úgyan azok a kötelezettségeid,sőt-mint egy gyanúsítottnak.És tényleg meg kell fizetni az elővezetés díját is.Ha jól tudom 7000+km.
Azért valahol,valamelyik oldalról sántít amit írsz.
"Azért valahol,valamelyik oldalról sántít amit írsz."
Ezt mondom én is; v.mit tuti kihagyott. Vannak bunkó rendőrök, de a rendőr nem azért rendőr, hogy úgy beszéljen vele bárki is, mint egy rakás sz*rral, és nekem az a gyanúm, hogy a kérdező bizony paraszt volt, és ebből lett a rendőrnek elege, azért volt vele (a kérdezővel) olyan, amilyen.
"Imádom" az ilyen hiper-liberális embereket, akik úgy gondolják, hogy nekik mindenhez joguk van, mindenkinél okosabbak, és rájuk semmilyen szabály nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!