Mi a helyes viselkedés, ha neked kell felelni, de egy szót sem tanultál?
Nos, biztos mindenki tudja milyen ez a helyzet. Egy szót nem tanultál és pont neked kéne felelni.
Van aki elkezd össze-vissza mondani mindent és van aki őszintén bevallja, hogy egy szót nem tanult. Az első esetben lehet egy hármast is összetudna hozni, de a másodikban biztos, hogy egyes...
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Ha semmit nem tanultam, de volt fogalmam a témáról, és össze tudok habogni egy hármast/tudtam, hogy súgni fog a mellettem ülő, akkor megtettem.
Ha tényleg semmit nem tudtam, akkor bevallottam.
De, ezen múlik. Ha bemondja, hogy nem tanult akkor kap egy karót (nyökögéssel kettest mindenképp össze lehet szedni szerintem) ráadásul utána 100% hogy lesz még egy felelő, mert nem ment el idő az órából.
Én úgy veszem észre, hogy egy a "nem készültem" szöveg általában nem azért szokott elhangzani, mert őszinte, hanem mert ennyire tojik az egészre.
Eleve így állunk a dolgok hoz?
Itt az a kérdés,hogy miért nem tanult a gyerek.
Az sokkal cikibb helyzet ha hebeg-habog egy kettesért,mintha azt mondja,a tanárnak,hogy nem tanult,de következő órán szeretne javítani feleléssel.
Az sokkal cikibb helyzet ha hebeg-habog egy kettesért,mintha azt mondja,a tanárnak,hogy nem tanult,de következő órán szeretne javítani feleléssel.-Egyetértek.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!