Miért akartál/akarsz rendőr lenni?
Szintén lány és hasonlóan az előzőhöz én sem akartam egy irodában aktákat tologatni, szeretem a változatosságot, biztos állás na és persze mint minden leendő rendőr szerettem volna megváltani a világot!
10 év távlatából, hát a tervekből szinte semmi nem jött össze, csak az, hogy felszereltem. Itt úgy rángatják dróton az embert ahogy nem szényenlik, iszonyat mennyiségű a papírmunka, változatos csak akkor lenne, ha nem osztaná be a főnököd minden egyes percedet és ma már biztosnak sem mondható. Na és a világot sem lehet megváltani. Nagyot csalódtam, pedig hihetetlen nagy hivatástudattal jöttem a testületbe, most már inkább menekülnék, mert az utolsó szemét csibész tolvajnak több joga van a rácsok mögött, mint egy rendőrnek!
Belőlem 2 év alatt kiölték a megváltanám a világot.
Most ott tartok, hogy országot kellene váltani.
sokan nem azért lettek rendőrök mert az olyan jól fizető munka, hanem azért hogy kiéljék magukat a többi emberen.
Nagyon sok rendőrrel találkoztam már aki igazoltatás közben éli ki azt hogy ő mennyire erős ember (közbe meg sehol semmi) gúnyolódnak kötöszködnek megalázzák az embereket de csak azért mert tudja hogy nem lehet ellene mit tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!