Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért akartál/akarsz rendőr...

Miért akartál/akarsz rendőr lenni?

Figyelt kérdés
Bocs, ha nem ide illő a kérdés, csak kíváncsi vagyok, ha rendőr vagy.
2011. nov. 26. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok, de jobb mint a munkanélküliség.
2011. nov. 26. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
nem akartam és nemis akarok rendőr lenni.
2011. nov. 26. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert biztos allas, hacsak nem csinalsz vmi hulyeseget.
2011. nov. 26. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,és tulajdonképpen azért lettem (pontosabban idő kérdése és leszek),mert mindig is vágytam a mozgalmasságra,soha nem akartam aktakukac lenni,valami emberközeli szakmát akartam.Vonzott az adrenalin,hogy az egyik pillanatban nagy a nyugi,a másik pillanatban akármi történhet...Nem bántam meg,akárki akármit mond.
2011. nov. 27. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Szintén lány és hasonlóan az előzőhöz én sem akartam egy irodában aktákat tologatni, szeretem a változatosságot, biztos állás na és persze mint minden leendő rendőr szerettem volna megváltani a világot!

10 év távlatából, hát a tervekből szinte semmi nem jött össze, csak az, hogy felszereltem. Itt úgy rángatják dróton az embert ahogy nem szényenlik, iszonyat mennyiségű a papírmunka, változatos csak akkor lenne, ha nem osztaná be a főnököd minden egyes percedet és ma már biztosnak sem mondható. Na és a világot sem lehet megváltani. Nagyot csalódtam, pedig hihetetlen nagy hivatástudattal jöttem a testületbe, most már inkább menekülnék, mert az utolsó szemét csibész tolvajnak több joga van a rácsok mögött, mint egy rendőrnek!

2011. nov. 28. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Belőlem 2 év alatt kiölték a megváltanám a világot.

Most ott tartok, hogy országot kellene váltani.

2011. nov. 28. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, főleg nektek lányok! :) Egyébkén én is annak tanulok, igaz még csak szakközép iskola 3. osztályos tanuló vagyok, de az szeretnék lenni mindenképpen
2011. nov. 29. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:

sokan nem azért lettek rendőrök mert az olyan jól fizető munka, hanem azért hogy kiéljék magukat a többi emberen.

Nagyon sok rendőrrel találkoztam már aki igazoltatás közben éli ki azt hogy ő mennyire erős ember (közbe meg sehol semmi) gúnyolódnak kötöszködnek megalázzák az embereket de csak azért mert tudja hogy nem lehet ellene mit tenni

2011. nov. 29. 20:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben teljesen igazad van. Sajnos vannak ilyen rendőrök is :/
2011. dec. 1. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk a 80% ilyen
2012. febr. 11. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!