Megállíthat a rendőr ha baltával a kézbe sétálok az utcán?
Figyelt kérdés
Veszélyes környékén önvédelem miatt.2011. nov. 19. 19:37
1/18 Shai-Hulud válasza:
Igen, megállíthat. Persze csak ha mer... :-D
2/18 anonim válasza:
és mit akarsz csinálni egy baltával a "veszélyes környéken"? nyolcszor megforgatják benned a kést mire belendülsz a baldával
3/18 asmosys válasza:
Megállíthat, elveheti, eljárás indulhat ellened.
4/18 anonim válasza:
Megállíthat, és ha csak nem vagy vidéki, meg is fog, mivel közbiztonságra fokozottan veszélyes eszközt tartasz magadnál közterületen.
5/18 A kérdező kommentje:
És mi, ha vele nem csináltam semmit csak nálam volt mert a városon keresztül indultam vele haza munkából? És ezzel egyben önvédelemből is amit a rendőrrel nem közkök, ha megállit csak azt mondom neki munkaeszköz. Persze azt sem mondom hogy a cigányirtás munkaeszköze. :D
2011. nov. 19. 20:14
6/18 anonim válasza:
Azért ne baltával indulj már neki. Értem én, hogy önvédelem de mikor azt írod, hogy "cigányírtás munkaeszköze :D" akkor arról az süt, hogy azért nem annyira bánnád, ha kicsit használhatnád is azt a baltát. Legyen nálad akkor paprika spray. Hasznos, de nem gyilkos.
A végén még lecsuknak... Legalább eszed lenne.
7/18 anonim válasza:
Nem is bánnám ha lecsuknák. Ez az ember közveszélyes!
8/18 asmosys válasza:
Akinek ez a munkaeszköze, annak van annyi esze hogy tudja hogy kell ezeket az eszközöket szállítani. Ugyebár. :)
9/18 anonim válasza:
"És mi, ha vele nem csináltam semmit csak nálam volt mert a városon keresztül indultam vele haza munkából?"
Nem dísznek másoltam be a linket.
10/18 LordRiwen válasza:
A rendőr bármikor megállíthat, illetve igazoltathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!