Kihallgatásra ki kell öltözni?
Figyelt kérdés
Hétfőn fognak kihallgatni a mohácsi rendőrségen egy közlekedési baleset végett(utas voltam). Ki kell-e öltöznöm öltönybe, mint mondjuk egy bírósági tárgyaláson?2011. nov. 17. 15:36
1/7 anonim válasza:
Nem kell. Mehetsz utcai ruhában is.
2/7 anonim válasza:
Nem. És bírósági tárgyaláson is csak ha te vagy az ügyvéd. Bár akkor sem kötelező.
3/7 anonim válasza:
számít a ruha
számít a külső
ránézésre állapítanak meg dolgokat
öltönyös, szép ruhás, ápolt, frissen borotvált fickó kevesebbet kap
ha van lehetőség rá
menj kiöltözve
nincs mit veszteni vele
6/7 anonim válasza:
nem kell, de ne legyél büdös én ne koszos munkás szerkóban menj be
végül is volt mikor hozzám egy árvíznél segítkező hapsi meghallgatásra sáros ruhába jött be, de nem adtam neki többet ez miatt örültem, hogy eljött és nem kell újra idézni
7/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy az autóban hátul ültem, amivel fának csapódtunk. És engem is kérdeznek a balesetről.
Köszi mindenkinek!
2011. nov. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!