Miért csinálták ezt?
Figyelt kérdés
Múltkor vásárlásból vitt haza engem és a barátomat anyukám(kocsival),amikor két rendőr megállított és közölték,hogy anyum telefonált az xy kanyarban. (ott voltak mögöttünk). Anyum még mielőtt beindította volna a kocsit,természetesen letette a telefont, még velünk is beszélgetett. Mivel nem ismerte el ezt, anyumat feljelentették.:S Nem értem,miért csinálták ezt, főleg, hogy mivel jobbra kanyarodott ki a rendőr és szerinte anyum a jobb kezével a bal füléhez emelte a telefont, akkor amúgy is hogy a francba láthatta volna??Ennyire unatkoztak,vagy mi?? /Barátommal természetesen majd mehetünk tanúskodni./2011. szept. 11. 09:31
1/6 anonim válasza:
hát aztán ezzel sokat érnek, többe kerülnek az intézkedések mint az a kibebaszott büntetés, ráadásul a kutyafaszát sem érdekli, persze oylnkor nincsenek rendőrők mikor a városban 120al végig száguldozik egy őrült... meg mégis hogyan bizonyítja?? sehogy.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen...:D Szőke nő volt meg egy majomarcú pasi.:D Meg olyanokat mondtak anyumnak, hogy "na jól van, lehet egymást hülyének nézni,nem megy ám vele semmire..."
2011. szept. 11. 09:46
3/6 anonim válasza:
és még csodálkoznak hogy utálják a rendőrőket... cigánytól majd befosnak, nem tesznek ellene semmit, de ilyenkor ők a húúú de kemény emberek. basznál lapáttal af ejét ha nem csuknának le
4/6 anonim válasza:
Én megmutattam volna a híváslistámat, azaz hogy se fogadott, se kezdeményezett hívás nem volt abban az időben.
5/6 anonim válasza:
Az nem érdekli őket, egyébként nem alaptalanul, hiszen néhány másodperc kitörölni a híváslistában levő hívások bármelyikét.
6/6 anonim válasza:
visszalehet nézni a hívásokat, mikor fogadtál mikor hivtál, nem nehéz, de azt már nem tudják megmondani pontosan melyik időpontban vezettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!