Rendőri segìtség?
Figyelt kérdés
Ha rendőr vagy és Budapest 8.kerületi,akkor légyszíves válaszolj az alàbbi kérdésemre. Fontos!! A 8.kerületben van egy vegyes banda,akik lányokból,fiúkból állnak és magakat Csendi csapatnak hívják. A problémám a következő. Ennek a csapatnak a tagjai életveszélyesen megfenyegették a feleségemet,mert nem akart a banda egyik férfi tagjával összejönni. Hiába közölte a feleségem az illetővel,hogy férje van hagyja őt békén,da srác ma a feleségem munkahelyére ment a banda 4 tagjával és megfenyegették őt és engem is,hogy elvernek,kicsinálnak. Feleségem megilyetd és felhívta a rendőrséget segítséget kért,mert félt kimenni a munkahehéről,de nem kapott nő létére segítséget a rendőrségtől. Nagyon fél és nekem személy szerint az a bajom,hogy a rendőrség addig nem tesz semmit,amìg tettlegsség nem történik,vagy vér nem folyik. Feljelentést fogunk tenni a csendi csapat tagjai ellen,de mi a tovàbbiakban a teendő? Karbatett kézzel várni?2011. szept. 8. 00:03
11/12 anonim válasza:
Vicc vagy urban legend, teljesen mindegy...
Szétröhögtem az agyam xD
12/12 anonim válasza:
Hívd a Gárdát, egy két jól megtermett kopasz legényt és máris meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!