Életveszéjes fenyegetést kaptam mit is lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Nem félek meg semmi csak már kb 7x re kapom ettől a sráctól h fejbelő meg stb :) nemlehet feljelenteni vagy valami, mer már elegem van belőle....-.-
nagyon idegesit... és nemtudom h fele lehet jelenteni vagy valami.... mert hiába mondom neki h áljon le gyökér és nemlehet vele beszélni...
2011. aug. 19. 00:03
1/11 anonim válasza:
Fel lehet egyrészt fenyegetésért, másrészt ha akaratod ellenére rendszeresen teremt veled kapcsolatatot akár személyesen, akár sms, telefonhívás, e-mail, stb útján akkor zaklatásért is. Ennek előfeltétele, hogy tanúk előtt jól érthetően, vagy írásban (e-mail, sms, levél, aminek nyoma van) tudtára adod, hogy nem kívánsz vele kapcsolatba kerülni.
2/11 anonim válasza:
Zaklatás,életveszélyes fenyegetés,menj el a rendőrségre.
5/11 A kérdező kommentje:
NEm a nyelvtan tanáromtol de megérdemelném xD am itt nemnagyon nézem h h irok :D nah szval közösségi oldalon (fészbuk) üzenetben fenyeget és már betöltöttem a 18 at a srác akkor feljelenthetem?XD
2011. aug. 19. 00:28
6/11 A kérdező kommentje:
Betöltötte* :D
2011. aug. 19. 00:32
8/11 anonim válasza:
Fel,de egy 16 éves kislányt nem fognak komolyan venni,főleg mivel közösségi oldalon volt,ahol van egy olyan funkció,hogy üzenetek törlése.90%-ig vagyok benne biztos,de majd egyszer próbáld ki,hogy ha ő kitörli az üzenetet,amit veled beszélt,nálad is eltűnik (sajnos).Ez a "csetes" üzenetváltás átka.
A tanáros voltam.
9/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok Fiu :D és nem nemtörlödik ki ha ö kitörölte nekem ugyanugy megmaradnak :)
2011. aug. 19. 01:10
10/11 anonim válasza:
Fel lehet jelenteni, Print Screen-eld le és, nyomtasd ki, de fontos, hogy ha feljelented, akkor az ügy sikeressége érdekében ne történjen visszafele is zaklatás. Mert, ha ez ilyen kis ovis stílusú adok-kapok, akkor nem lehet szó fenyegetésről. Bizonyítanod kell, hogy ő téged ok nélkül fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!