A rendőrség kp-ben fizeti ki a nyomravezetői díjat? Vagy hogy működik ez? Bemegyek, feldobom, és irány a pénztár?
Figyelt kérdés
Nekem van egy elgondolásom,de véleményeket,esetleg tapasztalatokat szeretnék hallani.2011. aug. 8. 13:43
11/14 ZETAS válasza:
Te még bírod idegekkel Gabi úgy látom:)
Z
12/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy bírná,ezért káromkodik :D
Tudja hogy igazam van!
2011. aug. 10. 09:37
13/14 anonim válasza:
Úgy értetted, tudom, hogy f@szságot beszélsz? Mert akkor igen, igazad van. Mellesleg te még semmit nem mutattál fel, csak azt, hogy "Én mit hallottam erről.." :D
Amúgy meg jó embernek beszélsz, mert "Z"-vel egy ideje ismerjük egymást, és gondolom már megszokta, hogy gyakran használok obszcén szavakat, mondhatni, hozzám tartozik.
Szóval? El is mondod, mi az az ún. "állampolgári kötelezettség", vagy játszod tovább a f@sza gyereket?
"Z"!
A türelmet még az Index fórumon tanultam, úgy 4-5 éve. Azóta már csak szórakozok... :)
14/14 Johnny1 válasza:
légyszíves mond meg nekik hogy pofánbaszom őket is mint az előző kérdésben szereplő rossz embereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!