Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen lelkiszegény ember...

Milyen lelkiszegény ember képes autót lopni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FFwQnrbQQ_E

Csakis egy lelkiszegény nyomorult kis girnyó képes rá, hogy ellopjon egy autót(vagyis lelkileg képes) én el se hiszem, hogy ilyen emberek vannak, fejbekéne ezeket lőni aztán pedig feldarabolni és szétszórni a testrészeit romániában, szerintetek? amugy ha ellopják az autót akkor mit csinálnak vele?

2011. aug. 7. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy betörjön valakinek a lakásába, az ott élőket bántalmazza, esetleg megölje?

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy a vonaton kirabolja az utasokat?

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy egy cég telephelyén megölje a biztonsági őrt, hogy ellophassa az ott lévő értékeket?

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy előre kitervelten megölje egy pénzszállító autó sofőrjét?

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy más embereknek uzsora kamatra adjon pénzt kölcsön és ha nem fizetik vissza, vagy nem annyit amennyit követel, akkor bántalmazza őket és a családjukat?

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy embereket fogva tartson és állatként dolgoztassa?

Milyen lelkiszegény ember képes arra, hogy agyonszurkáljon egy fiatal nőt, mert az nem akar vele járni?

Elhiszed, hogy ilyen emberek is vannak?

Mert ezekre mind van példa a környékünkön (megyén belül)

Ezekkel mit tennél?

2011. aug. 8. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Én nem loptam még soha de azt én nem sajnálom akinek ellopják az audiját, jó eséllyel nem tisztességes munkából szerezte meg különben se fog belehalni. Inkább azt sajnálom akit párszáz forintért félholtra vernek.
2011. aug. 8. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

18:10

Te jó nagy gyökérséget írtál. Miért ne szerezhette volna tisztességes munkából. Nem egy embert ismerek aki úgy szerezte. Például külföldön dolgozik vagy felépített egy vállalkozást stb. Ráadásul ugyan ilyen kocsi Audi A6 már van 1,5millióért is. Kevesebb mint egy Suzuki. Nézzél utána a dolgoknak, attól h Audi mi van akkor? Nem Audi S8. De akár olyat is szerezhetnek tisztességes munkával. Bírom az ilyen irigy embereket mint te-.- te még szinte örülsz is más kárának.

2011. aug. 8. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
Azt mondtam hogy jó eséllyel. Egyáltalán nem gyökérség amit írtam. Nyilván lambot is van aki becsületes munkából szerzett, meg van olyan is aki nem. De összehasonlításképp szerintem akik szuszkával járnak sokkal nagyobb arányban becsületes melóból szedték össze mint akik audival. Előbbinél mondjuk elgondolásom szerint 98%-99% körül lehet, utóbbinál 70-80% körül aki becsületesen szerezte a járgányt.
2011. aug. 9. 09:55
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

09:55

Bocsi de még így se tudok veled egyet érteni. Egy használt Audi kijön annyiból mint egy új Suzuki. Akkor valaki miért ne inkább azt választaná?

2011. aug. 9. 16:28
 16/16 gr. Shadow ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem lelki szegény az hanem egyszerűen bűnöző! Sokkal kevesebb lenne belőlük ha valamelyik középkori törvénykönyv

lopásra vonatkozó passzusai közül választanának ítéletet..

2011. aug. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!