Ez bűncselekmény? (kérdésed túl rövid)
Pedró, a csigával arra akartam utalni, hogy ha a rendőr megállít az úton, kezedben egy csodálatos kakaós csigával (reggel szerzek egyet), akkor nem fog ha tudni sem ő, sem az áldozat megmondani, hogy az kié. Ugyan erkölcstelen elfogyasztani más kakaós csigáját, de még mindig biztonságosabb mint használni egy elvesztett telefont.
Amúgy a pénzzel kapcs korrigálnék. Ott meg lehetne állapítani, hogy kié, sorozatszámok alapján, de manapság ki írja fel a 20.000 -esek sorszámát?:D Mire eszembe jut, már el is költöttem:)
Kamumail
Én csak poénkodtam a kakaós csigával, hogy ha kivárom a törvény szerinti 1 évet, hogy az enyém legyen és jogszerűen megehessem - akkor már kell a fenének :-)
Pedro
tudom, hogy ere gondoltál, nem voltál érthetetlen, nyugi :)
de amúgy az éves kakaós csiga, annak igazi bukéja van. Ínyencség.
ha telefont elhagytál, akkor bejelented rendőrségen imei-vel gyártási számmal, telefonszámmal sim kártya adatok stb, amit tudsz.
utána mész a szolgáltatóshoz, ahol ha tudod igazolni, hogy tiéd a telefon, letiltatod az imei számot.
Sok szerencsétlen iphone-s most szopta be emiatt :D
én egyszer elhagytam a telefonom egy próbafülkében, mivel nem egy kínai áruház volt, így az eladók minden ruha próba után bementek a fülkébe szétnézni, és ez volt a szerencsém.
a telefonomról felhívták anyumat és szóltak neki, hogy ott hagytam, majd menjek vissza érte.
Vannak még rendes emberek, nem is értem azokat akik csak úgy zsebre raknák. Még ha nincs is bekapcsolva én akkor leadnám a rendőrségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!