Hardlove kérdése:
Hogy is van ez? Többi lent!
Figyelt kérdés
Jelenleg szakma választás előtt állok, és nem tudom, hogy hogy döntsek. A fizikai állóképességemmel vannak kisebb fajta problémák.. ( Szív, vérnyomás,cukor, pajzsmirigy,vese) Szerintetek van értelme beadni a felvételit rendőrségre & katonaságra? milyen erőnléti próbák vannak ? mennyire szoros az egészség ügyi határ ? Előre is köszönöm a válaszokat!2011. júl. 29. 20:00
2/8 Manesz válasza:
Katonaságnál esetleg irodai munka (végezz el jogi egyetemet vagy orvosit és akkor egészségügyisként vagy Katonajogászként alapból tisztként kezdhetsz)
3/8 anonim válasza:
Ezekkel a problémákkal maximum kantinos lehetsz. Ha tudsz számolni.
4/8 anonim válasza:
Én minden évben átesem ezeken a szűrővizsgálatokon, és sajnos egyenként is kizáró okok lennének.
5/8 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz ezekhez a szakmákhoz?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A szakmához azért ragaszkodom, mert nagyon közel áll hozzám!
Mindig is amolyan 'Haza szerető' ember voltam...
És valahogy úgy érzem, hogy oda tartozom! :)
Dehát.. sajnos van ez így! : /
2011. aug. 2. 07:42
7/8 anonim válasza:
Legyél tűzoltó, az ugyanolyan hazafi-munka .
8/8 anonim válasza:
Figyelj!
Ha problémáid vannak,(amiket felsoroltál)a katonaság az már is ki van lőve hát a rendőrség is de ha valami irodai munkát végeznél akk bármelyik
és szólj ha kiválasztottad :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!