Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mik a kovetkezmények? Ma...

Mik a kovetkezmények? Ma folirtak.

Figyelt kérdés
Pár haverral (osszesen 10-12-en) egy helyen voltunk, ami magánterulet, de az ajtó tárva-nyitva volt, mint mindig (éjszaka is) és sehol sincs kírva, hogy magánterulet, mert akadály nélkul át lehet ide jutni a sportpályáról. Kicsit hangoskodtunk stb. és ránkhívták a zsarukat. Elkérték a személyiket, folirtak minket, mondván "magánteruleten tartózkodtunk" majd elengedtek. 15/F
2011. júl. 27. 23:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
"Kicsit hangoskodtunk stb" Gondolom itt azt akartad írni hogy az egész környéket fellármáztátok részegen. 15 évesen ez már szinte törvényszerű. Jó nagy elfenekelést kellene kapnotok otthon.
2011. júl. 27. 23:23
 2/12 anonim válasza:
Értesíteni fogják a szüleid az üggyel kapcsolatban..
2011. júl. 27. 23:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez alatt azt értettem, h voltak páran akik elkezdtek éretlen dióval dobálózni és kiabáltak, nem ittunk, nem szívtunk, ultunk egy 10x20 m-es betonplaccon és beszélgettunk.
2011. júl. 28. 00:04
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Jólvan már kolopele, tudjuk te azt várod el, hogy minden fiatal a templomban gubbasszon, de nem mindenki olyan csökött fideszes mint te!
2011. júl. 28. 00:30
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Egy: Nem járok templomba. Kettő: Mindenem a metal zene, de csak szolidan otthon hallgatva, pia és drogok nélkül. Három: Semmi értelme nem volt a Fideszt ebbe bele keverni. Vagy igen?
2011. júl. 28. 00:42
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Aki metál zenét képes hallgatni az egy sem normális, de valahogy kolopele esetében ez sem lep meg.
2011. júl. 28. 06:20
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Miért, szerinted mi a jó zene? A metalnál az olyan klasszikusokra gondolok elsősorban mint Ozzy, Deep Purple, Rainbow, Iron Maiden, Helloween, stb. Legalább 5000 db cd sorakozik a polcomon, egy sem másolt gagyi, aki gyűjtő az nem töltöget. Ha ezek neked nem zenék akkor hallgass rap meg techno szemeteket, vagy nyálas slágereket, mulatósokat. A komolyzenét nem írom, mert azt én is szeretem, de kétlem hogy Lisztről nem egy étkezési alapanyag ugrana be neked.
2011. júl. 28. 09:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Jó, hogy rendőrség témakörben elkezdünk a zenéről vitatkozni...
2011. júl. 28. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Már majdnem mondtam egy jó szót kolopeléről a metél zenével kapcs de ez a "nem másolok mert aki másol az hülye" szöveg után inkább röhögök egyet :D
2011. júl. 28. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Félreértetted, kamumail. Én azt mondtam hogy az igazi gyűjtők ragaszkodnak az eredetihez, legyen az bármi is, és sok olyan embert ismerek akit nem vet fel a pénz, mégis ragaszkodnak az eredetihez. Inkább kevesebbet, csak a lényeget, de az legyen eredeti. Bélyeg gyűjtő másolata?????????????? Ugye hogy hülyeség. Az előttem beszóló miatt tettem egyébként főleg hozzá ezt a mondatot. Igyekszem visszafogni magam, mivel 3 napja kitiltottak, mondván hogy trágár vagyok és provokatív (no hiszen), de visszaengedtek, de finoman azért odamondok ha valaki sérteget, főként ok nélkül.
2011. júl. 28. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!