Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Én most miért vagyok gyanúsított?

Én most miért vagyok gyanúsított?

Figyelt kérdés

Azzal a problémával fordulnék ökökhöz, hogy 2011. Április 12.-én vásároltam egy gépjárművet egy kereskedőtől, ez a kereskedő azt mondta miután megegyeztünk az árban, hogy van egy kitöltött adásvételi szerződése amit a tulaj töltött ki, és azt kell aláírnom meg beírnom az adataimat és mehetek isten hírével az ujdonsült autómmal!

Így is történt..

Erre a mai napon kijött egy idézésem gyanusított részére Btk 276 § -ba ütköző magánokirat-hamisítás vétségének megalapozott gyanúja miatt..

Kérdem én miről van most szó??????

Én most miért vagyok gyanúsított?

Nagybátyám volt az egyik tanú a másik pedig a kereskedő már őket is behívták, a rendőrségre, és ott szó nem volt okirathamisításról.. csak kérdezték valós-e ez az adás vételi..

A kereskedő is elmondta hogy igen aznap vettem tőle az autót és hogy ő hogy jutott hozzá stb..

Akkor engem most miért zaklatnak?

2011. júl. 8. 08:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel kereskedőnél "vetted"az autót,nem hiszem,hogy ebböl komoly ügyed lenne,hiszen nem loptad, VETTED ADÁSVÉTELIVEL.Igaz sokszor befognak cibálni kihallgatásra,de hidd el ebböl NEKED nem lesz bajod.Hogy nem tünt fel,hogy nem a kereskedő neve szerepel rajta?Nekem sem tünne fel,mivel feltételezném,hogy nem a kereskedő tulajdona,hanem ő csak árulja,megbízásos alapon. Gondolom "telephelyen" történt az üzlet,és nem egy mellék utca sarkán,ami bizonyitja,hogy nem lopott autót szándékoztál vásárolni.
2011. júl. 10. 23:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt hívják magyar törvénykezésnek....
2011. júl. 11. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:
általában tanúként szoktak idézni ha valamiben nem biztosak,nincs kézzel fogható bizonyíték,itt az a gond hogy "megalapozott gyanúja miatt" amit nem írhatnak csak úgy oda,valószínű valakik rád vallottak+rengeteg bizonyíték van ellened,kb akkora a jelentőségűek mint egy beismerő vallomás,ebből nehéz lesz kimásznod ügyvéd nélkül,megalapozottan nem gyanúsíthatnak csak úgy meg.
2011. júl. 11. 20:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Na hát bementem a kihalgatásra.. elmondtam hogy már ki volt töltve a fejrész tehát nem én töltöttem ki és én ugy is gondoltam hogy azt valóban a tulaj töltötte ki.. bár nem így történt alá volt hamisítva..

Az ügyet a rendőrség nem szüntetheti meg, de ha elküldik az ügyészségre ők meg fogják szüntetni..

Szoval ennyi.

2011. júl. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!