Én most miért vagyok gyanúsított?
Azzal a problémával fordulnék ökökhöz, hogy 2011. Április 12.-én vásároltam egy gépjárművet egy kereskedőtől, ez a kereskedő azt mondta miután megegyeztünk az árban, hogy van egy kitöltött adásvételi szerződése amit a tulaj töltött ki, és azt kell aláírnom meg beírnom az adataimat és mehetek isten hírével az ujdonsült autómmal!
Így is történt..
Erre a mai napon kijött egy idézésem gyanusított részére Btk 276 § -ba ütköző magánokirat-hamisítás vétségének megalapozott gyanúja miatt..
Kérdem én miről van most szó??????
Én most miért vagyok gyanúsított?
Nagybátyám volt az egyik tanú a másik pedig a kereskedő már őket is behívták, a rendőrségre, és ott szó nem volt okirathamisításról.. csak kérdezték valós-e ez az adás vételi..
A kereskedő is elmondta hogy igen aznap vettem tőle az autót és hogy ő hogy jutott hozzá stb..
Akkor engem most miért zaklatnak?
Na hát bementem a kihalgatásra.. elmondtam hogy már ki volt töltve a fejrész tehát nem én töltöttem ki és én ugy is gondoltam hogy azt valóban a tulaj töltötte ki.. bár nem így történt alá volt hamisítva..
Az ügyet a rendőrség nem szüntetheti meg, de ha elküldik az ügyészségre ők meg fogják szüntetni..
Szoval ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!