Hogy is van ez a buz! Felvonulás?
"Csak nehogy ismerőssel találkozz,mert akkor teleszel helyben hagyva!"
A legviccesebb ha a felvonulók közt találkozik.
láttad te már ezeket a buz*kat közelről? a fele színizom, mert táncos, tornász, testépítő stb.
ott a beöltözött provokátorok nem vernének meg senkit. k*rvagyorsan le lennének verve és örülhetnének, ha a rendőrök időben odaérnének, különben az ártatlanságukat is elvesztenék, nem csak a fogaikat...
Szia!
Ha tehetném én is tennék a dolog érdekében, mert visszataszító dolog, amit ezek művelnek ilyenkor. Mi Heteroszexuálisok sem vonulunk fel Pesten, a Hősök!!! terén.
Nekem különösebb bajom nincs a melegekkel, legalább több nő jut nekem. A baj csak azzal van, hogy a hálószobatitkot kiviszik az utcára,és azt terjesztik, hogy melegnek lenni kiváltság. Tehát a fő gond az, hogy ezeket engedik felvonulni. Rengeteg pénzt költetnek magukra (rendőri biztosítás, kordonok, szervezés, étel, ital), és ez az ami az embereket zavarja.
Tehát a legnagyobb büntetés az lenne, ha ebben a helyzetben senki nem menne el ellentüntetni, és a médiának sem lehetne sztorizgatni akkor annyit. Rossz lenne nekik, hogy nem tudnak megbotránkoztatni.
Nem értem eleve miért engedik nekik a hacacárét, és miért tagolják magukat rasszokra. Ennyi erővel én is szervezhetnék felvonulást az alacsony keresetűeknek, és körbe keríttetném magunkat, és csoportosan elkövethetném a garázdaság, a tiltott kéjelgés, és más szabálysértéseket, bűncselekményeket. Nevetséges.
Utolsónak!
"Nekem különösebb bajom nincs a melegekkel, legalább több nő jut nekem"
-Ehhez képest felsorolsz egy csomó problémát velük kapcsolatban!:)
"A baj csak azzal van, hogy a hálószobatitkot kiviszik az utcára,és azt terjesztik, hogy melegnek lenni kiváltság."
-Miért írod ezt? Azért mert színes öltözékben, kirívóan öltözködnek? Uram bocsá...megfogják egymás kezét? Ez tényleg megbotránkoztató ám! Ne felejtsd el, hogy ez egy egyhetes fesztivál, amely karnevál szerű felvonulással ér véget. Végül is nem temetésen vannak. Én még nem láttam homokosokat a felvonuláson szexelni, de azt hiszem más sem. Ellenben láttam elég érdekes felvételeket a Budapest parádéról, ahol félmeztelen lányok parádéznak az utcán, és megy ám a nyali-fali. Meg kéne érteni, hogy nem a szexualitásukat viszik az utcára, hanem a létezésüket, az érzelmeiket.
"Tehát a fő gond az, hogy ezeket engedik felvonulni."
-Miért is ne engednék? Azért mert Téged, és több-kevesebb társadat ez zavarja? Ez nem így működik egy állítólagos demokráciában. Ahogy Te leírhatod róluk a véleményed, és nem tetszésednek hangot adhatsz, úgy ők is kimehetnek évente egyszer vonulni. Ők kimehetnek felvonulni, Te kimehetsz ellentüntetni. A dolgok nem úgy működnek, hogy ami engem zavar vagy megbotránkoztat, arról nem szeretnék tudni, illetve tiltsák be! Nem kell szeretni őket, sőt elfogadni sem muszáj, de attól még joguk van felvonulni.
"Rengeteg pénzt költetnek magukra (rendőri biztosítás, kordonok, szervezés, étel, ital), és ez az ami az embereket zavarja."
-Na ez az. Ha nem kellene ekkora rendőri védelem, nem kerülne ennyi pénzbe sem. Úgy tudom ez a 16. felvonulás, amiből az utolsó 3-4 lett megzavarva.Érdekes. Előtte tök békés volt, max egy-két ellentüntető.(nézz utána) Ha nem kellenének a kordonok, akkor sokkal gyorsabb, zökkenőmentesebb lenne a felvonulás, így a forgalmat is rövidebb ideig akadályoznák. Mellesleg a melegek is fizetnek adót, így az ő pénzükön is történhet a biztosítás.
"Tehát a legnagyobb büntetés az lenne, ha ebben a helyzetben senki nem menne el ellentüntetni, és a médiának sem lehetne sztorizgatni akkor annyit."
-Na látod ez jó ötlet. Pont ez az amit szeretnének a melegek. Közönyt. Nem megbotránkoztatást, nem gyűlöletet, de még csak nem is szeretetet, hanem közönyt!
-És bizony Te is szervezhetsz hasonló felvonulást, szabálysértés nélkül. Nagyon kevés az a felvonulás, illetőleg demonstráció, ahol a legkisebb szabálysértést sem követik el. Ez bizony nem nevetséges.
-Kicsit hosszúra sikeredett az írásom, és szerintem hiába való is volt.:) Jah és nem vagyok b.zi. Csupán józanul gondolkodom és szeretném, hogy az emberek boldogok legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!