Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan állítanátok helyre a...

Hogyan állítanátok helyre a közbiztonságot?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 16:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne, a rendvédelmisek nyugdíját is elvették, sőt a magán nyugdíjpénztári pénzünket is.

Csányi 1 év alatt 35 milliárd bevallott! vagyont gyűjtött, nem a focicsapatot, hanem a rendőrséget támogassa.

2011. jún. 13. 14:37
 22/42 anonim válasza:
Én nagyobb teret engednék az állampolgároknak, hogy védjék az értékeiket. Kétszer is meggondolják a betörők, hogy betörnek-e, ha mondjuk a törvény engedi, hogy a saját portámon belül lelőhetem őket. Ha megtámadnak, igenis lehessen védekezni fegyverrel, aránytalanság lehet, de nem én kezdtem.. ugyanakkor aki viszont fegyverrel támad fegyvertelenre, annak életfogytiglant adnék, mivel a másik életére tört..
2011. jún. 16. 08:25
 23/42 anonim ***** válasza:

Fegyvert adni mindenki kezébe, nem lenne előnyös. Akkor alanyi jogon járna mindenkinek. Nincs olyan hatékon rendőrségünk, mint Amerikának, hogy az utcán lévő fegyvereket begyűjtsék. Na meg meglehet nézni, hogy ott minden fekának fegyvere van.

Vissza kellene hozni a kommunizmus idei rendőrséget, mikor reggel a helyi kmb kiment a cigánysorra, és végigpofozta amelyik nem dolgozott. Érdekes mód akkor tudott rend lenni. Akkor még volt tekintélye a rendőrnek, és minden állampolgárnak a másik szemében.

2011. jún. 16. 12:29
 24/42 anonim ***** válasza:

a baj az,hogy ez már nem Magyarország hanem cigányország. Őket minden védi,ők ölhetnek,ők rabolhatnak,ők kerülhetik a munkát nekik mindent szabad.

Egy cigány gyerek ha az iskolában eléri a hármas átlagot akkor ő már ösztöndíjat kap, a magyarra meg ilyen kor még azt mondják h de rossz tanuló.

A cigány megöl valakit akkor kap pár évet és kész.Mert nincs halálbüntetés,mert az élethez mindenkinek joga van. De annak akit megölt annak nem volt joga az élethez.

Ha bejön a portámra kirabolni akkor nem verhetem meg, mert még engem csuknának le.

Itt minden nekik van. Itt a normális dolgozó emberek ki vannak szolgáltatva.

A közbiztonság csak akkor lesz itt helyre állítva, ha a cigány le lesz állítva.

2011. jún. 16. 13:56
 25/42 anonim ***** válasza:
Még ilyet, hogy a Csányi Ur pénzét a rendőrségnek adni... hát ezért dolgozott Ő éjjel nappal a pénzéért?.....Lehet gyalog is menni a rendőrnek, elő kell szedni a régi irógépeket, a többi jön magától....
2011. jún. 16. 15:10
 26/42 anonim ***** válasza:
Gyalog... meg a maci faszát, nem? Aztán meg sírsz, hogy nem kapják el az 5-ös béemvével menekülő kancigányt...
2011. jún. 16. 15:50
 27/42 anonim ***** válasza:
Ez kb. olyan lenne, mint mikor a lengyel lovasságot a német tankok ellen küldték...
2011. jún. 16. 15:51
 28/42 anonim ***** válasza:
Azért álljunk már meg talán az összes betörőnek meg utcán fosztogatónak autója van mi persze,nálunk mikor még az elején indult a polgár őrség bizony gyalog jártak és mikor autó lett akkor akik gyalog jártak odáig ki lettek paterolva hogy többet lophassanak akik bent maradtak meg lett a benzin pénzük de ahogy hallottam ismerősöktől máshol is így működöt.Akkor miről beszélünk ismerek olyan rendőrt vezető beosztásút aki a rendőr autóval jár haza is meg boltba is.Persze hogy nincs pénz ha lenyúlják.Megkapták az új rendőrautót következő héten össze törték,az egyik rendőr velünk jár maszekolni hogy tudja éljel elvégezni a munkáját ha nappal 7-17 ig velünk melózik éljelre meg megy szolgálatba?Megértem én hogy kevés a pénz de ha többet fizetnének neki akkor is aludnának.Mostani munkahelyemen ha éljel el aludnák ki is lenék rúgva!Felkellenne némelyik embernek ébredni.
2011. jún. 16. 18:12
 29/42 anonim ***** válasza:
Legelőször eltávolítanám Pintért, akinek közismert kapcsolatai vannak az alvilággal, mert vajon miből lett milliárdos egy nyugdíjas rendőr. Nem életszerű a magyarázkodása. 25 évben maximálnám a rendvédelmisek szolgálati idejét, mert így lenne hajtóerő a valódi bűnüldözésre. Bíróság elé állítanám a semmisségi törvény megszavazóit, azt aláíró köztársasági elnökkel együt, mert ez nem a népet, a magyar népet szolgálja, hanem egy üldüzési mániás hülye nemzetiségit. Végezetül azonnali új választásokat írnék ki felszámolva az egész 2/3-os beképzelt, hatalommániás bagázst.
2011. jún. 16. 18:59
 30/42 anonim ***** válasza:
AK-47-essel.
2011. jún. 16. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!