Tanuként beidéztek. Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
anyósom feljelentette a testvérét.már 1x beidéztek megtettem a tanuvallomást.most lett volna a szembesítés de kérni akartuk uj idöpontot de akkora nem adtak amikor jó lett volna igy egy hetet eltolták azt mondta a rendőr hogy 3án kell majd menni de küld új idézést új időpontal.nem jött meg az idézés ma sem holnap meg menni kéne hisz 3a lesz.ilyenkor ha nem megyek mert nem tudom mikorra kell menni mi történik?.2011. jún. 2. 22:05
21/25 anonim válasza:
A kocsi csak akkor jön ki, ha te kéred ha egyáltalán van ilyen...
A birságot egyszerűbb kiszabni, aztán fizethetsz, vagy ledolgozhatod közmunkába..
A rendőrség egy hivatal is, nem bohócparádé.
22/25 A kérdező kommentje:
de bohoc parádé ha ennyire nem fogják fel hogy nincsből nemlehet utazni.kértem direkt hogy 10e után tudok menni azt mondta hogy késő az már neki mert leakarja zárni az ügyet.én érdekem is hát nagyon semmi közöm hozzá de az első tanuvallomáskor is mondtam es nem ir tudtak mit fel venni tölem
2011. jún. 3. 05:21
23/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megoldodott a dolog.adtak időpontot másikat és elfogadták az orvosi igazolást is hogy vérnyomás problémák miatt járok vizsgálatra.nem kelle ujra éleszteni szerencsére hozzá hogy elfogadjak
2011. jún. 3. 10:30
24/25 anonim válasza:
mi volt a feljelentés oka? engem pl ez érdekel a legjobban :) ha nem túl nagy kérés leírhatnád
25/25 anonim válasza:
Ugyan már ez csak kamu! Egyik ismerősöm mondta, ha nem mész be, és 18 év alatti vagy, akkor a rendőrök nem tudnak veled mit csinálni. De mivel neked van gyereked és gondolom elmúltál 18 éves, menj be, vagy elővezetnek.. Hamis tanúzást meg meg se próbáld! 3x tesznek fel egy kérdést, és lelepleznek ha hazudsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!