Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tanuként beidéztek. Mi van...

Tanuként beidéztek. Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
anyósom feljelentette a testvérét.már 1x beidéztek megtettem a tanuvallomást.most lett volna a szembesítés de kérni akartuk uj idöpontot de akkora nem adtak amikor jó lett volna igy egy hetet eltolták azt mondta a rendőr hogy 3án kell majd menni de küld új idézést új időpontal.nem jött meg az idézés ma sem holnap meg menni kéne hisz 3a lesz.ilyenkor ha nem megyek mert nem tudom mikorra kell menni mi történik?.
2011. jún. 2. 22:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
hát nagyszerű.nem tudok sehogy elmenni jó hogy térítik az utat de ha nem tudok miből bemenni akkor nem tudok sajnos.és ezt nem értették meg
2011. jún. 2. 22:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Mellesleg legjobb ha beviszed a gyereket is, had ordítsa végig az egészet, és mindemellett ahogy írtam passzívan nem tudsz semmit, nem is hallottál semmiről..

Többet nem fognak behívni ezek után nyugi..

És minden jegyet stb-t névre szóló számlára kérj, és kérd az utazási költség térítést!!

2011. jún. 2. 22:30
 13/25 A kérdező kommentje:
ráadásul ugy hogy az időpont amire tették pont az mikor a vérnyomásom miatt kell mennem a dokimhoz
2011. jún. 2. 22:30
 14/25 anonim ***** válasza:

ma 22:29

Én felhívnám, a rendőrséget, hogy a taxit térítik e.

Ha másnem menjél taxival! Aztán fizessenek!!!

2011. jún. 2. 22:31
 15/25 A kérdező kommentje:
60százalékát téritik csak
2011. jún. 2. 22:32
 16/25 A kérdező kommentje:
mármint az utiköltségnek
2011. jún. 2. 22:34
 17/25 anonim ***** válasza:

Akkor küldjenek érted kocsit, nem tudsz mit csinálni.

Holnapig szerintem még a vonatjegyet sem tudod elintézni 250 kilométerre.

2011. jún. 2. 22:36
 18/25 A kérdező kommentje:
én már akkor mondtam hogy nemtudom megoldani erre azt mondta kérjek kölcsön de ha nem jelenek meg elővezetettnek
2011. jún. 2. 22:37
 19/25 A kérdező kommentje:
és ha ne nyitok ajtot itthon lehuzom a redőnyt is mit csinálnak?be nem jöhetnek akkor jön a birság?
2011. jún. 2. 22:40
 20/25 A kérdező kommentje:
tudom ez most gyerekes megoldásnak hangzik de ha nem talál itthon nem tud elvezetettni mert ha elvezettet a gyereket nem vihetem elhelyezik addig valahol a gyerekem meg is őrül akkor fél az idegenektől főként ha ott sem vagyok vele
2011. jún. 2. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!