Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » CIA (Central Intelligence...

CIA (Central Intelligence Agency), ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
és most tisztább kép, nem úgy mint FBI kérdésemnél, azt is én tettem fel. hanem történetek, érdekességek és nem adatokra vagyok kíváncsi, bár az is jöhet, de sztorik, meg ilyenek kellenek.
2011. máj. 30. 22:47
 1/9 A kérdező kommentje:

ezt én is tudom.

Official Seal of the CIA

Agency overview

Formed September 18, 1947; 63 years ago

Preceding agency Office of Strategic Services[1]

Headquarters George Bush Center for Intelligence

Langley, Virginia United States 38.951796°N 77.146586°W

Employees Classified[2]

20,000 estimated[3]

Annual budget Classified[4][5]

Agency executives Leon Panetta, Director

Michael J. Morell, Deputy Director

Stephanie O'Sullivan, Associate Deputy Director

Website

sztorikra és egyebekre vagyok kíváncsi mindkét szervezettel (FBI, CIA) kapcsolatban.

2011. máj. 30. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
ugy tudom valami jenki kiscserkészek...
2011. máj. 30. 22:54
 3/9 A kérdező kommentje:
:D, normális történetekre gondoltam, hátha vki tud vmit.
2011. máj. 30. 23:20
 4/9 A kérdező kommentje:
én is tudom, de azért van ez az oldal.
2011. máj. 31. 06:43
 5/9 anonim ***** válasza:

CIA csak tiszti állományt alkalmaz alatta sejtek működnek ahol csak egy ember van kapcsolatban a szervezettel és ő ismeri csak a csoprt tagokat a CIA-nal nincsenek nyilván tartva.

Olyan mint egy mafia és egy terrorista szervezet mutáns gyermeke.

2011. máj. 31. 08:35
 6/9 A kérdező kommentje:
míg a maffia illegális, a cia legális... r*hadékok.
2011. máj. 31. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Több akcióban is részt vettek, szinte mindent bevetettek, hogy megszerezzenek információkat, még a nő - nővel való intim együttlétet sem vetették el, bár lehet, hogy ezt is, kínzó eszköz gyanánt vetették be.

Az LSD-t ők fejlesztették ki, ha minden igaz, pont az igazságszérum előállítása céljából.

A mostani Észak-Afrikai (arab) konfliktusban is őket hibáztatják, hogy keltik a feszültséget, illetve korábban, a Kelet Berlini lázadásban is meg lettek gyanúsítva.

A CIA elődje azért nálunk is működött, az 56-os eseményeknél, de lehet, hogy csak pár ügynök tartózkodott itt és semmit több (van erről egy minisorozat is, nem rég volt a TV-ben), bár azt mondják, hogy USA-nak is korábban kelletett a Szuezi csatorna és kelletett egy jó időpont a számukra, hogy kihasználják a helyzetet.

Be kell vallani, valamiért ott van, minimum két CIA ügynök, ahol van valami történelmi jelenség, de lehet, hogy csak merő, véletlen egybeesés.

2011. máj. 31. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát a CIA több illegális akcióban vett részt mint tea délutánon. A lengyel fordulattal kapcsolatban anno még a leginkább nyugat ellenes ember is azt monda vicc hogy ők ilyen durván működnének. 10 éve meg büszkén hirdette az USA és Vatikán hogy ők voltak.

És azt hiszem hogy 9/11-es akciójuk sem volt túl törvényes.

2011. jún. 4. 10:03
 9/9 anonim ***** válasza:
2011. jún. 17. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!